Divorturi rasunatoare: Sume colosale primite dupa despartire (Galerie foto)

Duminica, 04 Mai 2014, ora 09:50
1101 citiri
Divorturi rasunatoare: Sume colosale primite dupa despartire (Galerie foto)
Foto: eonline.com

Hollywood-ul pare cuprins de febra divorturilor, cel mai recent cuplu care trece printr-un astfel de episod fiind format din Gwyneth Paltrow si Chris Martin.

Cum insa in acest caz lucrurile nu sunt finalizate, necunoscandu-se sumele puse in joc, ContactMusic s-a oprit asupra altora, rasunatoare datorita averilor cu care s-au ales sotiile dupa divort.

In 2010, pe prima pagina a ziarelor era scrisa cu litere de-o schioapa suma pe care a primit-o modelul Elin Nordegren, fosta sotie a lui Tiger Woods. Acesta s-a ales cu 100 de milioane de dolari.

De altfel, intreaga poveste care a dus la divort a fost pe prima pagina a gazetelor, sportivul inselandu-si sotia in mai multe randuri si cu mai nenumarate femei. In prezent, cei doi au o relatie nu doar civilizata, ci chiar de prietenie, fiind vazuti la o intalnire in patru, fiecare la bratul actualului partener.

Tiger Woods si fosta sotie, intalnire in patru cu actualii parteneri

Elin Nordegren, de exemplu, se intalneste cu un ...citeste mai departe despre "Divorturi rasunatoare: Sume colosale primite dupa despartire (Galerie foto)" pe Ziare.com

#divorturi rasunatoare, #femeie imbogatite dupa divort, #sume primite divort celebritati, #vedete bani divort , #Stiri Lifestyle