Despagubiri de milioane pentru Michael Jordan: E numele meu si am muncit din greu pentru el

Sambata, 22 August 2015, ora 21:00
1036 citiri
Despagubiri de milioane pentru Michael Jordan: E numele meu si am muncit din greu pentru el
Foto: Websta/Michael Jordan

Fostul baschetbalist Michael Jordan va primi din partea unui lant de supermarketuri din SUA suma de 8,9 milioane de dolari, dupa ce numele sau a fost folosit intr-o reclama, fara permisiunea sa.

Avocatii lui Jordan cerusera ca despagubire suma de 10 milioane de dolari, relateaza Fox News.

"Este numele meu si am muncit din greu pentru el. Nu voi lasa pe nimeni sa-l ia", a spus fosta vedeta NBA dupa aflarea verdictului.

Potrivit lui Jordan, care nu o duce deloc rau cu banii, el continuand sa castige cate 100 milioane de dolari pe an, conform Forbes, acest proces "nu a avut legatura in niciun moment cu banii". De altfel, spune sportivul, banii reprezentand despagubirea vor fi donati unor fundatii din Chicago.

Michael Jordan s-a casatorit pentru a doua oara - vezi cine i-a cantat la nunta

FoxNews mentioneaza ca numai dintr-un contract cu Nike, Jordan a castigat, in perioada 2000-2012, 480 de milioane de dolari.

Reclama in care se foloseste numele ...citeste mai departe despre "Despagubiri de milioane pentru Michael Jordan: E numele meu si am muncit din greu pentru el" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Michael Jordan despagubiri proces, #Michael Jordan despagubiri supermarket, #Michael Jordan avere, #Michael Jordan bani , #Stiri Lifestyle