Dennis Rodman, internat intr-o clinica de dezalcoolizare

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 14:01
1414 citiri
Dennis Rodman, internat intr-o clinica de dezalcoolizare
Sursa foto: pagesix

Fostul baschetbalist al echipei Chicago Bulls, Dennis Rodman, criticat pentru recenta vizita in Coreea de Nord, s-a internat intr-o clinica specializata in probleme de alcoolism, a anuntat, sambata, agentul sau la CNN.

"El s-a internat in acest centru si sunt foarte mandru. Ajunsese la un nivel foarte mare de intoxicatie cu alcool. Cand a revenit din Coreea de Nord am discutat si i-am spus ca sunt ingrijorat pentru el", a declarat Darren Prince.

Potrivit agentului, Rodman ar urma sa ramana in acest centru intre 28 si 30 de zile.

Rodman, cunoscut pentru excentricitatile sale, dar si pentru cele cinci titluri obtinute in NBA, intretine o relatie personala cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, un mare pasionat de baschet.

Recenta vizita a lui Rodman in Coreea de Nord, impreuna cu alte foste vedete NBA, a provocat o dezbatere in Statele Unite, unde unii ii acuza pe fostii jucatori ca il simpatizeaza pe conducatorul unui regim totalitar.

Grupul de fosti baschetbalisti a participat la un meci demonstrativ, la Phenian, in onoarea lui Kim Jong-un, cu ocazia serbarii zilei sale de nastere. Dennis Rodman i-a cantat liderului "Happy birthday to you!".

Aceasta a fost a patra vizita efectuata de Rodman in Coreea de Nord in decurs de un an.

#rodman kim, #rodman probleme , #Stiri Lifestyle