Decorațiuni Crăciun pentru Grădină! Cum să ai cea mai frumoasă curte de Crăciun

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 17:47
1474 citiri
Decorațiuni Crăciun pentru Grădină! Cum să ai cea mai frumoasă curte de Crăciun
craciun FOTO: pexels.com

Dacă stai la curte, decorațiunile de Crăciun în aer liber sunt esențiale pentru a crea o atmosferă veselă și festivă în timpul sărbătorilor. Fie că dorești să creezi un peisaj de basm pentru copii, să te bucuri chiar tu de atmosfera de Crăciun sau pur și simplu să creezi amintiri calde în timpul zilelor și nopților reci de iarnă, este important să nu uiți de decorațiuni Crăciun.

Nu este deloc dificil să-ți decorezi curtea sau grădina pentru iarnă. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi câteva decorațiuni Crăciun ieftine și să creezi chiar tu unele dintre acestea, apoi să te bucuri de magia Crăciunului.

Iată câteva idei de decorare a grădinii de Crăciun:

Lumini de Crăciun în grădină

Nu degeaba sunt alegerea numărul unu în materie de decorațiuni Crăciun exterior. Nicio decorațiune festivă nu este completă fără luminițe, indiferent dacă alegi să conturezi ferestrele, să decorezi întreaga casă ori gardul verde, luminițele vor fi în centrul atenției. Iată cum poți folosi luminițele de Crăciun în decorarea grădinii.

Amestecați sursele de lumină. Pentru un decor de Crăciun cât mai captivant, folosește mai multe surse de lumină. Poți folosi lumini albe pentru gardul viu și copaci, lumini colorate pentru casa și decorațiuni. În acest fel vei obține un peisaj de poveste.

Împodobește gardurile vii. Pentru gardurile vii folosește plase de luminițe cu ajutorul cărora să împodobești toată porțiunea de garduri. Pot fi ceva mai scumpe decât luminițele clasice, însa aspectul vizual și ușurința de montare merită investiția.

Adaugă decorațiuni Crăciun. Pentru ca decorul să fie complet este important să adaugi și câteva decorațiuni Crăciun ieftine, în formă de fulgi de zăpadă, reni, sanie și/sau Moș Crăciun. Poți pune una, doua sau mai multe tipuri, în funcție de dimensiunile curții, de preferințe și de buget.

Decorațiuni pentru ușa de la intrare și ferestre

Pentru ușa de la intrare și ferestre poți crea chiar tu decorațiuni unice și ieftine, astfel încât casa ta să arate perfect cu un buget restrâns.

Ai nevoie doar de crenguțe de brad naturale și diverse accesorii decorațiuni Crăciun precum steluțe, globulețe, fundițe, etc. Iată de ce trebuie să ții cont pentru a crea decorațiuni Crăciun care să atragă toate privirile:

Verdele trebuie să fie predominant. Totul pornește de la verdele bradului de Crăciun, prin urmare verdele trebuie să fie predominant și în decorațiunile realizate de tine. Pentru un plus de efect este indicat să folosești crenguțe naturale din brad. Pentru ușa poți forma o ghirlandă cu ajutorul acestora, iar pentru ferestre poți crea un aranjament într-o jardinieră, în care să adaugi și câteva luminițe led pentru exterior.

Alege culori diferite, dar nu crea o sorcovă. Pentru decorațiuni alege culori diferite însă ai grijă să nu creezi o sorcovă. Prin urmare, alege să folosești roșu, o alta culoare specifică crăciunului pe care o poți combina cu alb și auriu sau argintiu. Pe lână acestea, mai poți adaugă decorațiuni naturale precum conuri, ghinde, bețișoare de scorțișoară și felii uscate de portocale. Decorul obținut va fi unul de vis.

Avantajul este ca poți crea aceste decorațiuni Crăciun din ce ai deja la îndemână, fără sa fie necesar sa cumperi altceva în afara de crenguțele de brad care au un preț minim.

#decoratiuni Craciun, #idei decoratiuni craciun, #decoratiuni craciun exterior , #Stiri Lifestyle