De ce să le oferi angajaților cadouri de Crăciun?

Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 20:03
686 citiri
De ce să le oferi angajaților cadouri de Crăciun?
FOTO: unsplash.com

Ești un bun om de afaceri, un adevărat lider care a înțeles că a ajuns în vârf datorită oamenilor care lucrează pentru el. Salariații tăi au devenit oameni apropiați sufletului tău, așa că la sfârșitul unui an plin de provocări este perfect normal să îți dorești să le recompensezi eforturile.

Doar o echipă închegată și prin efort susținut, compania a reușit să își atingă obiectivele de business, așa că Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej pentru a recompensa munca angajaților de peste an. În afară de recompensele financiare (bonuri de masă, prime sau al 13-lea salariu), o bună modalitate de a-i motiva pe angajați în anul ce vine este oferindu-le și diverse cadouri, sub forma de coșuri cu bunătăți sau accesorii pentru birou sau produse personalizate.

Iată ce ar trebuie să știi despre darurile pe care vrei să le oferi cadou:

Cadourile corporate cresc productivitatea

Cele mai multe studii în domeniu au relevat faptul că darurile corporate sunt cea mai bună modalitate de spori productivitatea și eficiența angajaților la locul de muncă. Până la urmă nu doar partea financiară este importantă, ci și micile ”detalii”, cum ar fi siguranța muncii, condițiile optime de lucru, colectivul unit și, din când în când mici gesturi de apreciere venite din partea șefului, care pot consta și în bauturi alcoolice de la FineBar.

Ia în calcul că fiecare angajat este unic

Sunt multe idei de cadouri corporate, dar parcă toate sunt lipsite de personalitate. Parcă în mod vădit le lipsește ceva care să le dea mai mult suflet și candoare. Astfel, nu este important prețul cadoului corporate, ci trebuie să alegi o manieră potrivită pentru a le oferi și a ajunge la sufletul angajaților.

Nu te sfii să alegi agende personalizate cu numele angajaților

În orice tip de companie nu este nimic greșit în a le oferi angajaților agende cu numele lor. De fapt, sunt unul dintre cele mai întâlnite tipuri de cadouri corporate, dar dacă vrei să ieși din banal optează pentru modele de foarte bună calitate, pe care să le personalizezi atât cu logo-ul companiei, cât și cu numele fiecărui angajat în parte. În acest fel, salariații tăi vor simți că sunt importanți pentru tine, că îi vezi ca pe niște oameni, nu doar simpli roboței care îți execută niște sarcini de lucru și îți îndeplinesc cerințele.

Carduri cadou

Cardurile cadou sunt un cadou nemaipomenit care se încadrează în orice tip de ocazie. Poți astfel să le oferi angajaților experiențe noi (cum ar fi un teambuilding la o locație de gătit) sau sesiuni de spa sau cursuri interactive, ce le vor fi de ajutor în munca de zi cu zi.

Accesorii pentru birou

În esență, oamenii își petrec mai mult timp la locul de muncă decât acasă, așa că nu poți da greș oferind mai multe accesorii pentru birou, de bună calitate. Ideale sunt pixurile gravate, caietele personalizate, organizatoare digitale, stick-uri de memorie, suport pentru cărți de vizită.

Căni cu mesaje

Cine nu bea la primele ore ale dimineții un ceai sau o cafea tare? Pentru asta au nevoie de o cană potrivită. Nu îi lăsa să și-o aducă de acasă cu oferă-le în dar una de Crăciun, personalizată cu numele lor și logo-ul firmei tale. Gestul va fi extrem de apreciat printre angajați, iar toată lumea va fi mulțumită de darul primit din partea conducerii.

Coșuri cadou corporate

Sunt cel mai fain cadou cu ocazia sărbătorilor, iar toți angajații îl vor adora. Oferta de astfel de cadouri este extrem de generoasă, iar la achiziția unei mari cantități se fac și alte noi discount-uri. Practic, acest coș poate fi considerat un cadou al abundenței, iar mulțimea de produse care intră în componența lui îl face cu atât mai apreciat: dulciuri, panettone, diverse băuturi alcoolice, cum ar fi șampanie sau Vodka Absolut de pe finebar.ro etc. În afară de produsele tradiționale de Crăciun mai poți adăuga și mici daruri de efect, alături de o felicitare redactată de mână, prin care angajații tăi să se simtă cu adevărat apreciați.

#cadouri corporate, #caduri angajati, #cadouri craciun , #Stiri Lifestyle