De ce să înlocuiești sloturile fizice cu sloturile online

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 18:04
550 citiri
De ce să înlocuiești sloturile fizice cu sloturile online
sloturi-fizice-sloturi-online FOTO: jocsloturi.ro

Care este motivul pentru care ar trebui să renunți la sloturile fizice și să abordezi aceste jocuri în mediul online? Trebuie să existe o explicație care să dea răspunsul pentru fiecare jucător. Ei bine, s-a dovedit faptul că sloturile online reprezintă o metodă mult mai bună prin care un gambler obișnuit poate genera câștiguri la cazino. Există o serie de argumente foarte zdravene ce pot fi folosite pentru a întări această ipoteză.

Poți vedea Rata de Plată

Mediul online este cunoscut pentru nivelul de transparență pe care îl oferă clienților și jucătorilor. Un gambler obișnuit, nu va fi capabil să facă diferența dintre un slot Sizzling Hot, care plătește bine și un slot care nu poate oferi altceva decât timp pierdut. Atunci când intri într-o sală de joc cu sloturi fizice, poți observa cum toate sloturile sunt foarte asemănătoare, dar în realitate, diferențele dintre ele sunt extrem de mari. Un jucător începător nu are cum să știe aceste informații și se va așeza la sloturile mai atractive din punct de vedere vizual.

Fără să știe că unele sloturi au rate mai mari de plată sau mai mici, el va începe sesiunea de joc riscând astfel să pice într-o capcană. Această capcană ar putea fi foarte ușor evitată dacă jucătorul nostru ar cunoaște potențialul slotului pe care tocmai l-a abordat. În mediul online, informațiile despre rata de plată pentru fiecare slot este publică. Unele sunt mici, de doar 92%, altele sunt mari și ajung la 99.95%. Documentează-te bine înainte de a lua o decizie fără potențial.

Varietate extraordinară

Cazinourile și platformele de betting din mediul online sunt foarte bine organizate din punct de vedere al ofertelor. Dacă un cazino fizic din Vegas are nevoie de mii de metri pătrați pentru a putea găzdui câteva sute de sloturi individuale, în mediul online vei avea nevoie doar de o pagină de internet pe care să o accesezi ușor și vei vedea cum ai la picioare câteva mii de sloturi. Mai mult decât atât, fiecare dintre aceste sloturi poate fi jucat în doar câteva secunde accesându-l cu un singur click.

Această varietate foarte mare de jocuri din mediul online nu este valabilă doar pentru sloturi ci și pentru jocurile de cazino. Blackjack, Ruletă, Poker sau alte variante de jocuri live. Toate vor putea fi disponibile în zeci sau chiar sute de variante și cu orice mize minime sau maxime îți dorești. Mediul online are o capacitate infinită de a oferta clienții, lucru care în mediul fizic nu este posibil.

Bonusuri și rotiri gratuite

Dacă nu ai mai fost niciodată într-un cazino fizic și te vei decide să faci acest lucru într-una dintre zilele tale libere, vei observa câteva diferențe. În cazinoul fizic vei intra, nu vei fi întâmpinat decât de o persoană angajată să facă acest lucru și vei începe să încarci bani într-unul dintre jocurile tale preferate. În mediul online, vei simți o diferență de tratament foarte mare deoarece fiecare jucător contează, iar interesul cazinourilor online este să te țină cât mai mult pe platformă.

Dacă este pentru prima dată când intri în mediul online pe platforma unuia dintre operatorii de jocuri de noroc din România, vei observa că ești recompensat doar pentru că te-ai înregistrat la acesta. Simpla înregistrare a conturilor aduce cu ea unele bonusuri în bani cash sau chiar rotiri gratuite la unele sloturi. Bonusurile pot fi diferite de la caz la caz sau de la un joc la altul. Unele bonusuri pot fi de câteva mii de lei, iar altele te pot recompens cu 200 de rotiri gratuite la Book of Ra. Niciodată nu știi ce surpriză te așteaptă, dar știi sigur că acestea există.

Poți juca gratis

Din fericire, acest lucru este foarte adevărat. Jocurile din mediul online sunt extrem de multe. Este imposibil să fii priceput la fiecare dintre ele. Cazinourile ne oferă această oportunitate de a încerca în mod gratuit aceste jocuri înainte de a risca banii jucându-le. Orice slot, joc live sau activitate de cazino poate fi găsită în mediul online și într-o variantă gratuită.

Dacă vrei să profiți de acest lucru, poți începe să te joci gratuit și să înveți singur cum se joacă toate aceste jocuri.

Poți să joci de oriunde te-ai afla

Chiar dacă ești în Africa într-o vacanță sau ești deja prins la birou și ai mai mult de 2 ore peste program, vei putea oricând să dai startul unei sesiuni de gambling demențiale. Mediul online poate fi accesat de oriunde atâta timp cât ai un cont înregistrat la unul dintre operatorii acestor jocuri.

Dacă ai conexiune la internet, vei putea paria folosind telefonul, la tot felul de jocuri. Din autobuz, de la mii de kilometri distanță și din orice colț al planetei.

Concluzie

De aceea ar trebui să înlocuiești sloturile fizice cu cele online. Libertatea este un lucru pe care nu îl găsești foarte ușor!

#sloturi, #joc sloturi, #sloturi online , #Stiri Lifestyle