De ce este Virgin Atlantic compania preferata pentru calatoriile de afaceri?

Miercuri, 26 Octombrie 2011, ora 14:19
1709 citiri
De ce este Virgin Atlantic compania preferata pentru calatoriile de afaceri?
Sursa:seaorair.com

Desemnata "Compania aeriana favorita" de catre ziarul londonez The Mail si "Cea mai placuta companie aeriana" de catre Conde Nast Traveler, compania aeriana Virgin Atlantic a devenit aproape un cult pentru celebritati si oameni de afaceri care calatoresc frecvent la bussiness class in avioanele Virgin.

Marca premium Virgin Atlantic reuseste sa-si pastreze o imagine de companie de lux pe placul clientilor, oferind cele mai bune tarife pentru clasa intai si promotii pentru oamenii de afaceri care calatoresc des.

In general, pretul unui bilet de avion dus-intors SUA-Anglia, ruta folosita cel mai frecvent de oamenii de afaceri, costa aproximativ 10.000 de dolari si poate creste cu alte cateva sute de dolari pentru cei care opteaza sa isi rezerve prin serviciile Virgin Atlantic o masina care sa ii transporte in oras.

Potrivit jurnalistilor de la The Street, care au facut o calatorie de recunoastere de la Los Angeles la Londra, plusurile companiei Virgin Atlantic sunt designul atragator si respectul aratat clientilor prin servicii de inalta calitate.

Insotitorii de bord isi rasfata pasagerii cu servicii de calitate in stil britanic, intr-o atmosfera calda cu lumini ambientale si un unghi de aranjament al locurilor continuu de1-1-1 sau 1-2-1.Configuratia unica a cabinei Virgin Atlantic a fost lansata in 2003 si a costat compania circa 100 de milioane de lire straine, fiind premiata pentru concept de reviste precum Wallpaper.

Fotoliile au un design futurist, sunt confortabile, in nuante calde de cafea si acoperite cu piele sau catifea. Ambientul placut este completat de un perete de apa care emite sunete linistitoare,ambientale si de un mini spa si un salon de frumusete.

Sursa:firstclass.com

Locurile pasagerilor se convertesc in paturi dotate cu saltele foarte comode, complet matisate si pufoase, pe care pasagerilor li se permite sa doarma pana la anuntul pilotului pentru aterizare.

Masa servita in avioanele Virgin Atlantics, clasa I, cuprinde 3 sau 4 selectii antreuri si acces nelimitat la barul avionului, unul din serviciile renumite ale companiei aeriene si rezervat exclusive pasagerilor clasei superioare, care ocupa de fapt mai mult de jumatate din avioanele Virgin Atlantic.

Barul din avioanele Virgin Atlantic

Avionul are si un lounge de zi, unde troneaza un amstec rafinat de stiluri si care e impregnate de o atmosfera familiara create de scaunele confortabile ale bibliotecii, maslinul din mijlocul restaurantului si borcanele cu bomboane pentru copii aflate la indemana pasagerilor.

Lounge-ul avioanelor Virgin/ Sursa:jaunted.com

La aterizare, pasagerilor Virgin de la clasa intai li se ofera premise pentru a utilize banda rapida, scutindu-i pe oamenii de afaceri de cozile lungi de la ghiseul de verificare pasapoarte.

In plus, daca te imbarci de pe aeroportul Heathrow spre America, compania aeriana iti pune la dispozitie inainte de check-in Clubhouse, un sanctuary Jetson de tratamente spa gratuite, servicii de salon si restaurante clasa premium pentru a te relaxa inainte de zbor.

#compania aeriana Virgin Atlantic, #avion lux, #calatorii afaceri, #companii aeriene , #Stiri Lifestyle