De ce abonamentele de cafea Lavazza sunt preferate de corporatisti?

Marti, 17 August 2021, ora 20:07
945 citiri
De ce abonamentele de cafea Lavazza sunt preferate de corporatisti?
Sursa foto: unsplash.com

In prezent, consumatorii isi pot face abonamente pentru numeroase bunuri si servicii. De la platforme de streaming pana la cafea si reviste, aceste abonamente au devenit tot mai populare pe piata in ultimii ani. In aceasta tendinta de abonare la bunurile si serviciile preferate, se numara si aceste abonamente cafea, adoptate in special in companii.

Abonamentele de cafea - necesitate si avantaje

Cafeaua imbunatateste functiile creierului si contribuie activ la performantele fizice. Prin nutrientii sai, cafeaua este nu numai un moment de rasfat, ci si o modalitate de a reduce riscul de depresie si chiar de boli neurologice. O ceasca de cafea reprezinta parte integranta din rutina de dimineata a multor persoane si singura cale prin care isi asigura energie pentru intreaga zi.

Corporatistii prefera abonamentele la cafea in detrimentul achizitionarii zilnice a acesteia de la supermarket sau de la cafeneaua de pe colt pentru ca se bucura de mai multe beneficii. Este o modalitate convenabila prin care acestia se pot bucura de cafea in mod regulat si prin care li se ofera oportunitatea de a experimenta noi arome si de a intelege mai bine povestea din spatele boabelor de cafea.

Flexibilitatea abonamentelor reprezinta un alt avantaj pentru consumatori. Acestea pot fi modificate sau chiar anulate in orice moment. Companiile care au ales un abonament de cafea pentru angajatii lor au observat o crestere considerabila a productivitatii si o imbunatatire a atmosferei de lucru. Pauzele de cafea au devenit mai placute, iar angajatii nu mai pierd timp pe la cafenele. In plus, nu mai e nevoie sa isi prepare cafeaua in prealabil si sa umble cu termosul in geanta.

Pentru a alege un abonament potrivit, furnizorii de cafea Lavazza afla mai intai ce tip de cafea ar putea prefera membrii dintr-un colectiv si mai ales, ce arome. Prin acest lucru se asigura ca ofera o experienta personalizata, care va fi pe placul tuturor angajatilor si care le va face sederea la lucru mai placuta.

Cum sustine cafeaua productivitatea in companii

Conform lfshop.ro, cafeaua garanteaza un plus de productivitate in randul angajatilor. Acestia au nevoie de cafea de inalta calitate, fie ca o savureaza dimineata sau in pauza de pranz. Daca li se pune la dispozitie un aparat care sa le ofere aceasta bautura savuroasa in orice moment al zilei, se vor simti mai fericiti si relaxati, iar nivelul de stres se va reduce semnificativ. Climatul va deveni mai placut si angajatii se vor bucura de aroma cafelei impreuna cu colegii.

Printre cele mai populare cafele la nivel mondial se numara cafeaua Lavazza, iar corporatistii au manifestat o preferinta pentru abonamentele la acest producator de cafea. Consumatorii nu se bucura de o simpla cafea la locul de munca, ci de o experienta cu totul inedita in care au ocazia sa consume o cafea de calitate, populara in intreaga lume. Prin intensitate, aromele inconfundabile vor domni peste intreaga atmosfera din birou si vor crea un mediu de lucru interesant si atipic. Mirosul de cafea este iubit chiar si de cei care nu o consuma.

#cafea, #abonamente cafea , #Stiri Lifestyle