Familia Beckham si-a vandut resedinta din Hertfordshire. Vezi cati bani au primit

Luni, 07 Octombrie 2013, ora 10:22
1962 citiri
Familia Beckham si-a vandut resedinta din Hertfordshire. Vezi cati bani au primit

Fostul fotbalist David Beckham si sotia sa, Victoria, au vandut celebra resedinta "Beckingham Palace" din Hertfordshire si o flota de masini, acestia intentionand sa cumpere un nou conac, in centrul Londrei, in valoare de 53 de milioane de euro.

Ei au primit pe conac 14 milioane de euro, potrivit contactmusic.com. Cuplul i-a crescut pe Brooklyn, 14 ani, Romeo, 11 ani, si Cruz, opt ani, in aceasta casa, si, potrivit unor surse apropiate, fostul fotbalist este "trist" ca trebuie sa se mute.

O sursa a declarat pentru publicatia The Sun: "David a fost foarte suparat ca vinde casa avand in vedere ca sunt multe amintiri legate de acel loc".

"Au fost foarte fericiti in acea casa, dar acum nu mai este nevoie sa o tina. Incepe o noua era pentru familia lor", a spus sursa.

Casa si cateva masini au fost vandute pentru suma de 12 milioane de lire sterline (14.187.875 de euro), avand in vedere ca familia isi doreste sa-si creasca copii in Londra, si sa ii duca in vacante la Los Angeles.

De asemenea, sursa a declarat ca: "Familia Beckham iubeste atat Anglia, cat si Los Angeles. Ei isi doresc soarele californian pentru copii lor, dar sistemul de invatamant din Marea Britanie. Este o perioada interesanta pentru ei, avand in vedere ca intra intr-un nou capitol al vietii lor".

David si Victoria Beckham au cumparat "Beckingham Palace" la scurt timp dupa ce s-au casatorit, in 1999, cu 2,5 milioane de lire sterline. Ei au cheltuit apoi 18 milioane de lire sterline pentru renovare si pentru imbunatatiri, construind piscine, terenuri de tenis, un studio si o sala de sport.

#casa Beckham Anglia, #vanzare casa Beckham, #pret casa Beckham Anglia , #Stiri Lifestyle