D&P Perfumum aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 11:15
3978 citiri
D&P Perfumum aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania

D&P Perfumum aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania prin lansarea unui parfum provocator: Trends by Adina Buzatu - for Her, expresie a voluptatii, invaluita in mister, a femeii care cunoaste secretul unei vieti traite din plin.

Conceptul D&P Perfumum este remarcabil tocmai prin simplitatea ideii de la care a pornit brandul inca de la infiintarea sa, la Ankara, in 1999 si care s-a adresat femeilor spunandu-le: oricare ar fi parfumul tau preferat, fii sigura ca-l vei gasi in oferta noastra.

In timp, promisiunea facuta a fost indeplinita cu prisosinta: parfumuri, de cea mai buna calitate, intr-o gama extrem de variata si la preturi pentru orice buzunar. Acest lucru este cu atat mai remarcabil cu cat, sa nu uitam, esentele de parfum vin direct din Franta iar standardele de calitate sunt mereu la cea mai mare inaltimea conform cerintelor IFRA (International Fragrance Association) si Controlul calitatii de la International Beauty Office, Paris, France, ceea ce constituie o parte din secretul modelului de business al firmei.

In cei 10 ani de experienta din Romania, compania s-a remarcat prin faptul ca a reusit sa mentina, cu consecventa, pretul produselor la acelasi nivel. Aceasta strategie a facut ca, pe langa notorietatea in crestere si bunul renume, brandul sa se extinda rapid si in alte zone ale tarii, cucerind noi piete. In acest moment, D&P Perfumum este prezent in 16 orase importante din Romania iar extinderea sa continua.

D&P Perfumum este prezenta in 16 orase Bucuresti, la 21 de magazine si alte 15 orase Total 47 magazine din Romania. Un plus de prestigiu l-a adus brandului si preferinta aratata de vedete precum Adina Buzatu sau Dana Savuica pentru D&P Perfumum atunci cand au ales sa-si lanseze la ei propria linie de parfum.

Eveniment aniversar

Pe data de 5 Noiembrie 2013, in spatiul select al Muzeului de Istorie al Municipiului Bucuresti, din Piata Universitatii, peste 300 de invitati de prestigiu, iubitori si consumatori de produse de lux, vor avea ocazia sa experimenteze direct misterul esentelor, rafinate, atent alese de catre expertii D&P Perfumum.

Pe langa cei 300 de invitati VIP, si-au anuntat sustinerea, prin prezenta la eveniment, o serie de reprezentanti si parteneri - nationali si internationali - ai grupului D&P. Printre acestia se numara si: domnul Cenap Arzan,presedinte D&P Romania, domnul Vahit Gokturk, CEO si domnul Hakan Gapan, General Manager D&P Turcia.

Seara va fi incununata de o prezentare de moda - in premiera absoluta - asigurata de Trends by Adina Buzatu. La toate acestea se adauga numeroase alte momente speciale si, nu in ultimul rand, invitati-surpriza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aniversare DP Perfumum, #DP Perfumum piata Romania, #parfum Trends Adina Buzatu, #lansare parfum DP Perfumum , #Stiri Lifestyle