Cum sa organizezi o petrecere acasa, ca un profesionist

Sambata, 03 Iulie 2021, ora 14:17
764 citiri
Cum sa organizezi o petrecere acasa, ca un profesionist
petrecere copii FOTO: pexels.com

Sa organizezi o petrecere pentru copil, acasa sau, de ce nu, la munte, poate fi o adevarata provocare. In realitate insa, lucrurile sunt mult mai simple decat par. Trebuie doar sa-ti faci o lista cu toate cele necesare si sa te organizezi temeinic. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand organizezi o petrecere.

Stabileste locul in care va avea loc evenimentul

Primul pas este sa stabilesti locul in care va avea loc evenimentul. Poate fi propria sufragerie, sau puteti inchiria o vila la munte unde sa va reuniti cu intreaga familie sau cu prietenii apropiati.

Acum, in vreme de Covid cel mai sigur este sa organizezi o petrecere acasa pandemie si sa inviti doar cercul restrans de prieteni ai micutului. In plus, sa organizezi o petrecere acasa pentru copii poate fi mult mai simplu, deoarece nu va trebui sa cari cu tine multe bagaje.

Fa o lista de cumparaturi

Poate parea banal, insa o lista pentru cumparaturi este esentiala cand trebuie sa organizezi o petrecere. Cu atat mai mult, daca petrecerea este una tematica. Vei avea nevoie de farfurii decorative cu printese sau cu eroi, ori cu alte personaje preferate de copil. Baloanele sunt, de asemenea, de nelipsit de la o petrecere. La fel si confetiile, artificiile pentru tort si paharele speciale.

Nici muzica nu trebuie sa lipseasca, deoarece petrecere fara muzica nu se poate. Prin urmare realizeaza un playlist cu melodiile preferate ale copilului si conecteaza-ti telefonul al o boxa portabila care sa redea sunetul clar. Daca nu ai o boxa portabila poti gasi promotii boxe portabile pe internet, astfel incat nu va trebui sa cheltui o suma mare de bani. Nu trebuie sa uiti nici de decoratiunile pentru camera. Pot fi bannere cu mesajul "La multi ani" si persoanejele preferate ale copilului, mesaje simple sau ghirlande decorative.

Stabileste meniul

Urmatorul pas este stabilirea meniului. Tortul nu trebuie sa lipseasca. Daca petrecerea are loc vara, pe caldura, alege un tort cat mai usor si racoritor, fara crema cu unt.

Pentru restul meniului poti face platouri cu legume, fructe, branzeturi si mezeluri usoare. Sau poti comanda pizza, daca nu vrei sa te stresezi stand in bucatarie.

Daca organizezi petrecerea la munte si vrei sa stati in aer liber tine cont ca vei avea nevoie de boxe portabile puternice, care sa redea clar sunetul in ecterior, unde este zgomot. Pentru interior insa, poti opta pentru mini boxe portabile.

Organizeaza-te si respecta planul

Urmatorul pas este organizarea. Nu lasa totul pentru ziua petrecerii. Cand vine vorba de decorarea camerei este important sa incepi cu o zi, doua inainte, in functie de timpul disponibil, de dimensiunea camerei si de nivelul de dificultate al decoratiunilor. Tine cont ca baloanele trebuie umflate, ghirlandele atarnate, masa mutata pe margine, pentru a face loc pentru dans.

De asemenea, boxa portabila trebuie asezata intr-un loc in care copiii nu au acces pentru a nu o strica. Totodata este important sa scoti din camera orice obiecte care se pot sparge sau care pot duce la ranirea copiilor. In joaca, acestia pot face stricaciuni!

#petrecere, #organizare petrecere , #Stiri Lifestyle