Cum s-au imbracat Ivanka si Melania Trump la prima ceremonie de la Washington (Foto)

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 13:56
1260 citiri
Cum s-au imbracat Ivanka si Melania Trump la prima ceremonie de la Washington (Foto)
Foto: Facebook/Donald Trump

S-a dat startul evenimentelor cu ocazia investirii lui Donald Trump in functia de presedinte, iar tinutele doamnelor care il insotesc deja ocupa prima pagina a publicatiilor mondene.

La prima ceremonie de la Washington, fiica lui Trump, Ivanka, a eclipsat-o pe mama sa vitrega, Melania, arata USA Today.

Donald Trump devine oficial presedinte. Washingtonul s-a transformat intr-o adevarata fortareata pentru investirea sa

La ceremonia de la Mormantul Necunoscutilor, Ivanka a purtat o rochie verde si un pardesiu in aceeasi nuanta, iar tinuta a fost completata de pantofi si manusi asortate, de culoare bej.

Arriving in Washington DC with my family. A very special moment! #MAGA #Inauguration2017 pic.twitter.com/whZxJdFiQ3- Ivanka Trump (@IvankaTrump) January 19, 2017

Insa sotia lui Trump, Melania, a optat pentru o rochie si un pardesiu de culoare neagra, lung pana la genunchi.

On the steps of the Lincoln Memorial with my father, the 45th president of the United States, and family. #MAGA #Inauguration2017 pic.twitter.com/8R9sjpNsnz- Ivanka Trump (@IvankaTrump) January 20, 2017

Nici Donald Trump nu a aratat rau, intr-un costum negru si camasa alba, dar cu o cravata de un albastru electric, scriu jurnalistii americani.

La ce ora va deveni Trump presedinte? Ghidul marii zile pentru americani

Culoarea verde, spun psihologii, reprezinta natura, viata, cresterea, dar este asociata si cu banii, finantele, ambitiea si geloziea.

Este un semn timpuriu, poate chiar intentionat, ca Ivanka se va afla mai des in lumina reflectoarelor decat mama sa vitrega, Melania, atat in timpul ceremoniei pentru investirea lui Trump de vineri, cat si in continuare. ...citeste mai departe despre "Cum s-au imbracat Ivanka si Melania Trump la prima ceremonie de la Washington (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta Ivanka Trump, #tinuta Melania Trump , #Stiri Lifestyle