Cum poti purta pantofi sport zi de zi? Iata cateva idei de tinute masculine mereu in tendinte!

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 14:02
441 citiri
Cum poti purta pantofi sport zi de zi? Iata cateva idei de tinute masculine mereu in tendinte!
pantofi sport FOTO: marelbo.com

Cand vine vorba despre tinute masculine, nu foarte multi domni au curajul sa indrazneasca si sa aleaga tinute diferite. Foarte populare sunt tinutele combinate, de tipul smart-casual, care imbina diferite elemente si al caror rezultat final este unul deosebit. Te indemnam si pe tine sa alegi astfel de tinute si de asemenea, mai vrem sa iti dam un sfat: alege pantofi sport barbati cat mai des si vei observa cat de bine te vei simti.

Bineinteles, ne referim la pantofi sport calitativi, realizati din 100% piele naturala, pe care ii poti cumpara de la Marelbo. Fie poti plasa o comanda direct pe site sau poti merge in unul dintre cele peste 55 de magazine deschise la nivel national, in marile orase. In continuare, iti prezentam cateva dintre ideile de tinute masculine mereu in tendinte, care ne-au atras atentia si pe care suntem siguri ca le vei aprecia si le vei incerca in viitorul apropiat.

1. Tinuta smart-casual

Tinuta smart casual presupune de regula alaturarea unor elemente business cu unele casual. Spre exemplu, poti opta pentru un costum semi-formal, care sa poata fi purtat fara cravata si fara alte accesorii elegante si pentru o pereche de pantofi sport. In functie de culoarea costumului, poti opta pentru pantofi sport albi, care ies in evidenta si transforma total tinuta sau pantofi sport in culori inchise, cum ar fi negru sau bleumarin.

2. Tinuta casual cu sacou

In cazul in care preferi tinutele casual chiar si pentru birou, iti recomandam sa variezi piesele vestimentare folosite. Astfel, poti alege cu incredere un sacou casual, alaturi de o pereche de blugi sau de pantaloni din materiale calitative, cu tricou si pantofi sport. Alegerea pantofilor sport iti apartine, insa pe cat posibil opteaza pentru un design cat mai simplu. Nu sunt potriviti pantofii cu dungi prea multe sau cu elemente decorative evidente.

3. Tinuta casual cu pantaloni din bumbac

Pentru vara, cu siguranta iti vei dori o tinuta comoda, astfel ca iti sugeram sa alegi pantaloni subtiri din bumbac sau chiar din in, o camasa subtire sau un tricou si cea mai comoda pereche de pantofi sport pe care o poti achizitiona de la Marelbo. Este important sa alegi pantofi sport realizati din piele naturala, mai ales in sezonul cald, deoarece te vei simti foarte bine si nu vei avea probleme din cauza caniculei.

4. Tinuta casual cu blugi

Am lasat la final tipica tinuta casual formata din tricou, camasa sau hanorac, blugi si pantofi sport. Aceasta este mai usor de asortat si de purtat, deoarece iti poti lasa imaginatia sa aleaga pentru tine. Poti purta o astfel de tinuta chiar si la locul de munca, daca iti este permis si daca nu ai un cod vestimentar impus. In rest, o poti purta oriunde doresti: la plimbare, la munte, la cumparaturi, la o iesire in oras cu prietenii si asa mai departe.

In incheiere, speram ca te-am ajutat cu aceste idei de tinute si ca te-am convins sa incluzi pantofii sport in tinutele tale de zi cu zi!

#pantofi sport, #pantofi sport barbati, #pantofi barbati , #Stiri Lifestyle