Cum porți cămăși de bărbați corespunzător în așa fel încât să arăți mereu stilat

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 16:33
565 citiri
Cum porți cămăși de bărbați corespunzător în așa fel încât să arăți mereu stilat
FOTO: unsplash.com

Pentru că este piesa esențială pentru un look masculin îngrijit, este important să respectați câteva reguli pentru a purta bine o cămașă. Ce croială ar trebui să alegi pentru a arăta cât mai bine? Care sunt diferitele tipuri de gulere? Ce stil sau material ar trebui să alegi? Care sunt cele mai bune mărci de cămăși? Găsiți răspunsurile la aceste întrebări mai jos.

Punând întrebările corecte atunci când alegeți o cămașă

Dacă există o piesă tipică de îmbrăcăminte pentru bărbați, aceasta este cămașa. Cămașa albă cu un costum, cămașa în carouri pentru un look de lumberjack sau hispter, cămașa cu flori pentru a semăna cu Tom Selleck în Magnum, cămașa din denim... Pe scurt, lista este (foarte) lungă, iar noi putem găsi cămăși bărbați într-un număr aproape infinit de variante.

Dar această piesă, dacă este posibil să fie purtată de toți bărbații, trebuie să fie mai presus de toate bine aleasă, cu mărimea și croiala potrivite. De fapt, cei mai mulți dintre voi - dacă nu chiar toți - s-ar putea să vă puneți aceste întrebări tot timpul: Îmi vine bine această cămașă? Este prea mare? Sau este prea mică? Sau se potrivește cu stilul meu?

Cum să alegi cămăși bărbați care să ți se potrivească?

La fel ca în cazul oricărui alt articol de îmbrăcăminte, trebuie să vă adaptați cămașa la tipul dumneavoastră de corp. În primul rând, trebuie să știi că există două tipuri de croieli pentru cămăși bărbați în îmbrăcămintea prêt-à-porter:

  • Coriala dreaptă: tăietura tradițională, una dintre funcțiile principale ale căreia este de a vă face să vă simțiți confortabil, este utilizată pe scară largă de mulți producători. De acum încolo, poți să ți-l scoți din minte, efectul de parașută, nu-l mai vrem. Aveți grijă!
  • Cămașa slim fit: o cămașă care a devenit un element de bază al garderobei masculine în ultimii ani. O croială mai modernă, care vă pune în valoare bustul și al cărei principal beneficiu este de a vă rafina silueta.

Veți găsi foarte des mențiunea "regular fit", ceea ce înseamnă o croială dreaptă, ajustată. În cele din urmă, "slim fit" de pe etichetă înseamnă că este foarte strâmt.

Cum alegi croiala pentru cămăși bărbați?

Cămașa regular fit

Trebuie să știi că poți arăta rău dacă nu alegi mărimea potrivită. Acest tip de cămașă nu este întotdeauna potrivit pentru toate tipurile de corp. Cămașa rămâne în mod obiectiv o piesă de îmbrăcăminte care îți permite să aduci eleganță siluetei tale, să te pună în valoare și nu invers.

Cămașa slim fit

Purtată mai ales de bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, deoarece conferă un aspect dinamic siluetei, trebuie să vă amintiți (la următoarea achiziție) că nu este un scop în sine. Încă o dată, este o chestiune de armonie și, mai presus de toate, de bun simț.

Poți avea 20 sau 50 de ani, dacă această cămașă nu este adaptată morfologiei tale, nu merită să încerci neapărat să o porți pentru a-ți oferi o a doua tinerețe sau pentru a-ți imita prietenii și a arăta cool.

Într-adevăr, cămașa slim fit nu face niciun cadou (sau aproape). Așa cum am spus pe scurt mai devreme, scopul acestei croieli este de a sublinia conturul bustului (umeri, pectorali, trunchi/șold). Cu acest tip de croială, ar trebui să vă simțiți mai înfășurați decât cu o croială normală.

Stai liniștit, acest tip de cămașă nu este doar pentru bărbații care fac exerciții de mai multe ori pe săptămână și care au mușchi. De altfel, acești bărbați le poartă adesea prea strâmte. Da, trebuie să le arătăm doamnelor și domnișoarelor mușchii care sunt rezultatul multor ore de muncă, dar trebuie să o facem cu mult stil și mult bun simț. Nu este o croială pentru cămăși de bărbați dacă sunteți prea solid. Trebuie să fiți sinceri cu voi și să înțelegeți ce tip de croială vă vine mai bine.

#camasi, #camasi barbati, #imbracaminte camasi , #Stiri Lifestyle