Creează ținute de impact cu ajutorul unor pulovere damă flaușate pe care le găsești la Bobomoda

Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 17:22
514 citiri
Creează ținute de impact cu ajutorul unor pulovere damă flaușate pe care le găsești la Bobomoda
FOTO: bobomoda.ro

Iarna nu-i ca vara în mod cert, garderoba se schimbă, temperaturile scad iar răcelile apar. Cu toate aceste însă, împătimitele de fashion nu se dau în alături și reușesc să se facă remarcate chiar și în acest sezon. Cine spune că iarna nu se pot crea ținute fel de fel care se potrivesc noilor tendințe și reușesc să țină și de cald în același timp?!

Bobomoda, un magazin online de nișă, propune o gamă variată de articole de îmbrăcăminte gata să dea pe spate orice fashionistă. Cu un sortiment divers de pulovere dama flausate, de aici se pot alege piese contemporane gata sa fie integrate în diverse mixuri. Iată ce ținute călduroase poți crea cu aceste piese!

1. Un pulover tricotat cu o fustă plisată - de efect

Pentru că eleganța nu trebuie să lipsească nici în sezonul rece, un pulover gros cu o fustă plisată reprezintă întotdeauna o alegere bună. Alege acest mix și creează o ținută care să te mulțumească și să-ți țină și de cald. Poți accesoriza acest look cu un palton negru lung și o pereche de cizme lungi și gata! Look-ul tău pentru începutul săptămânii este gata.

2. Pantaloni din piele și un pulover lung

Elementele din piele nu se demodează niciodată, așadar o combinație de acest fel nu are cum să dea greș. Poți opta pentru niște pantaloni skinny din piele sau cargo, puțin mai largi. Puloverul se va asorta indiferent de ce alegi. Alege și o căciulă cu fular pentru diminețile cu temperaturi mai scăzute și ești gata de o nouă zi.

După caz, alege o curea pentru a marca talia și pentru a avea efectul dorit. Internetul este plin de inspirații, trebuie să fii dispusă să le cauți și să ai la îndemână un site de unde știi că poți cumpăra haine de calitate. La Bobomoda găsești o selecție variată de pulovere dama pentru sezonul rece, așadar pune-te pe cumpărat.

3. Ținută business cu un pulover tip maletă

Pentru că la birou este impus uneori un cod vestimentar acesta se poate îndeplini cu ușurință. Alege un pulover pe gât tip maletă într-o culoare caldă, iar deasupra poți lua un sacou negru. Poate fi o idee confortabilă pe care o poți adapta în funcție de starea ta de zi cu zi. La Bobomoda găsești aceste puloverele în diverse culori și modele.

Reîmprospătează-ți garderoba - Bobomoda îți vine în ajutor!

Articolele de îmbrăcăminte sunt confecționate din materiale de calitate, prietenoase cu piele. Nu trebuie să îți faci griji că acestea îți vor crea anumite disconforturi la purtare. Pielea ta are nevoie de ce e mai bun, de aceea la Bobomoda găsești haine confortabil indiferent de anotimp.

Stocul de produse este unul bogat de unde poți alege pantaloni, bluze diverse, rochii și chiar accesorii diverse pe care le poți mixa. În pagina oficială bobomoda.ro găsești lista completă de articole de îmbrăcăminte și de acolo poți plasa și comanda. În cazul în care un produs nu se potrivește mărimii selectate, poți solicita returul în termen de 14 zile.

Date de contact:

+4 0770 192 190

+4 0787 733 661

magazin@bobomoda.ro

#tinute, #tinute de impact, #creare tinute , #Stiri Lifestyle