Costul vietii in Bucuresti pentru un nomad american

Luni, 12 August 2013, ora 08:59
1370 citiri
Costul vietii in Bucuresti pentru un nomad american
Sursa foto: wanderingearl.com

Bucurestiul este un oras care te surprinde intr-un mod pe care nu l-ai fi putut anticipa la prima vedere, oferindu-i unui calator strain tot ce si-ar putea dori de la o astfel de experienta - costuri accesibile, chiar avantajoase, si atractii din abundenta, descrie un nomad american capitala mioritica.

Derek Earl Baron a parasit SUA pe 25 decembrie 1999, dupa absolvire, pentru o vacanta de trei luni in Asia de Sud-Est. Dupa 13 ani, vacanta inca nu s-a sfarsit, aventura prelungita desfasurandu-se pana acum in peste 70 de tari din sase continente.

In ultimele 20 de luni, americanul a folosit Bucurestiul ca "baza".

"Am vizitat pentru prima data tara in octombrie 2011. De obicei, petrec o luna sau doua aici, iar apoi calatoresc o vreme inainte de a ma intoarce din nou", a spus Earl pentru Ziare.com.

Cat de scump este Bucurestiul pentru un strain, dintre sute de orase?

"Este dificil de spus. Cu siguranta nu este cel mai ieftin si, desigur, nu este nici pe aproape cel mai scump. Este in general foarte rentabil, in opinia mea, pentru cineva ca mine. Din experienta mea, preturile pentru cele mai multe bunuri de uz curent si activitati zilnice sunt sub medie, de aceea este mai convenabil pentru mine sa traiesc in Bucuresti decat inapoi in SUA sau in Europa Occidentala. Desi costul vietii este mult mai mic, pot totusi sa ma bucur de un stil de viata grozav", este de parere americanul.

Citeste mai multe despre Costul vietii in Bucuresti pentru un nomad american pe Ziare.com.

#stil viata straini Bucuresti, #cost viata Bucuresti, #preturi Bucuresti, #interviu Derek Earl Baron , #Stiri Lifestyle