Cosmetice: Care sunt cele mai scumpe creme de fata

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 08:34
14677 citiri
Cosmetice: Care sunt cele mai scumpe creme de fata

Companiile de lux investesc sume uriase in produsele cosmetice, pentru a gasi "elixirul" tineretii fara batranete. Business24 a selectat cele mai scumpe creme de fata din lume, care ofera un tratament regal tenului.

Locul 1: Estee Lauder

Re-Creation Day Creme, 900 de euro

In 1946, Estee Lauder si sotul ei, Joseph, au adus pe piata o gama de ingrijire a pielii formata din patru produse. Doi ani mai tarziu si-au deschis propriul magazin, iar in 1960 au cucerit piata internationala. Patru ani mai tarziu, Estee Lauder a devenit prima companie din lume care a oferit o gama de ingrijire numai pentru barbati.

In prezent, este una dintre cele mai mari companii de cosmetice din lume, depasind cu mult limita luxului, devenind un simbol al acestuia. Sub umbrela acestei imense companii se afla si alte nume de lux din industria cosmetica, precum Aveda, Clinique, Jo Malone, Kate Spade, MAC, Smashbox, etc.

Ingredientul principal pe care compania merge pentru regenerarea tenului si pastrarea aspectului sanatos este calciul. Reprezentantii Estee Lauder spun ca, pe masura ce omul inainteaza in varsta, calciul nu se mai regaseste acolo unde este nevoie. Pentru a produce cantitatea corecta de lipide si pentru a mentine hidratarea, acesta trebuie sa fie readus in locul potrivit.

Locul 2: Guerlain

Orchidee Imperiale Next Generation, aproximativ 320 de euro

Cea mai veche casa de parfumuri din lume, Guerlain se mentine in piata frumusetii cu produse de lux inca din 1828, rascolind lumea parfumurilor cu creatii uimitoare precum Jicky, Shalimar si Vetiver.

Crema are efect de reintinerire celulara, realizat pe baza unui extract din trei specii de orhidee imperiala.

Locul 3: LANCOME

Absolute precious celles, aproximativ 158 euro

Desi este reconoscuta in special pentru parfumurile scumpe, Lancome se poate lauda si cu produsele de infrumusetare. Afla de 75 de ani pe piata de profil, Lancome a a fost reprezentata de vedete ca Julia Roberts, Kate Winslet, Demi Moore, dar si fiica lui Mike Jagger, Elizabeth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#creme de fata scumpe, #pret creme de fata, #produse cosmetice de lux, #cosmetice lux , #Stiri Lifestyle