Conferinta "Design is pure lust" 2013 - spre un design de avangarda

Joi, 22 August 2013, ora 14:19
1569 citiri
Conferinta "Design is pure lust" 2013 - spre un design de avangarda

ROMEXPO SA in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo Trade Fairs organizeaza in perioada 17-21 septembrie Targul de Mobila BIFE-SIM. Evenimentul doreste sa reuneasca si sa promoveze oferte si tendinte de pe piata de profil.

Manifestarea creeaza pentru retaileri, designeri, decoratori si arhitecti, ocazia de a cunoaste si achizitiona ultimele produse, de a descoperi tendintele industriei si de a stabilii contacte de afaceri.

Si in acest an organizatorii propun o noua editie a intalnirilor dedicate specialistilor in cadrul conferintei "Design is pure lust" desfasurata pe parcursul primelor doua zile: 17-18 septembrie 2013. Conferinta aduce o paleta remarcabila de personalitati ale industriei pentru a prezenta subiecte inspiratoare si provocatoare.

Specialisti renumiti in domeniul designului de mobilier au confirmat deja participarea la eveniment, urmand sa sustina prezentari si workshop-uri pe teme de actualitate. Cu aceasta ocazie, participantii invitati vor intalni specialistii din domeniu si tinerii studenti la arhitectura, sectiile design, pentru facilitarea schimbului de experienta si imbunatatirea cunostintelor din domeniu.

In cadrul expozitiei, zona special amenajata va fi dedicata Parametrica si designerilor pe care ii prezinta. Aici vor fi expuse ultimele tendinte in domeniu, devenind, in cadrul evenimentului BIFE-SIM, o zona-reper pentru industrie.

Salonul se va prezenta sub forma unui showroom al design-ului inovator, design axat pe nevoile concrete ale omului modern, dar adresat si persoanelor care se regasesc dincolo de design-ul conventional.

#targ mobila 2013, #BIFE SIM 2013, #conferinta Design pure lust , #Stiri Lifestyle