Cine sunt cele mai elegante personalitati - Vanity Fair

Joi, 01 August 2013, ora 13:21
2016 citiri
Cine sunt cele mai elegante personalitati - Vanity Fair

Kate Middleton, sotia printului William, ducesa de Cambridge, care recent a adus pe lume un baietel, a fost inclusa pentru a patra oara in clasamentul celor mai stilate personalitati din lume al revistei americane Vanity Fair, dupa cum informeaza platforma electronica Rambler.

"Icoana stilului" ducesei de Cambridge, dupa cum mentioneaza publicatia amintita, este mama sotului ei, regretata printesa Diana, care a murit intr-un accident de masina in 1997.

Printre tinutele cele mai memorabile ale ducesei in 2013, Vanity Fair a mentionat paltonul de culoare roz-pal, de la Alexander McQueen, si palaria in ton cu haina, in care Kate a aparut imbracata la parada in cinstea zilei de nastere a reginei Elisabeta a II-a.

Ducesa Catherine a fost numita femeia cea mai eleganta de revista GQ lume. In plus, ea a fost votata de doua ori cea mai frumoasa femeie din Marea Britanie.

In clasamentul Vanity Fair, din care lipseste numerotarea, figureaza si Prima Doamna a Chinei, Peng Liyuan, cunoscuta interpreta de cantece populare si patriotice, cu grad de general-maior in armata chineza.

Revista, care a dat publicitatii clasamentul miercuri, a mentionat de asemenea bunul gust ale actritelor Kerry Washington, Charlize Theron si Brooke Shields, al cantaretilor Justin Timberlake si Beyonce, precum si al chitaristului legendarei trupe Rolling Stones, Keith Richards. Acesta din urma a declarat ca "isi este propriul model" in materie de vestimentatie.

Cele mai stilate personalitati din lumea sportului

Printre cele mai elegante persoane de pe planeta figureaza si trei renumiti sportivi: baschetbalistul american LeBron James, jucatorul suedez de hochei Henrik Lundqvist si jucatorul de fotbal american Tom Brady. Sotia lui Brady - supermodelul brazilian Gisele Bundchen - se regaseste de asemenea pe lista Vanity Fair.

In afara de ducesa de Cambridge, in topul celor mai elegante celebritati figureaza alte doua reprezentante de familii regale: printesa Spaniei, Letizia, si printesa Madeleine a Suediei, care s-a casatorit in luna iunie a.c. cu bancherul american Christopher O'Neill.

Revista Vanity Fair publica lista celor mai elegante personalitati din lume inca din 1939. Clasamentul integral pe 2013 va aparea in numarul din septembrie al publicatiei.

#cele mai stilate personalitati, #top Vanity Fair eleganta, #stil personalitati Vanity Fair , #Stiri Lifestyle