Cine este cel mai bine platit actor nominalizat la Oscar 2016

Joi, 25 Februarie 2016, ora 23:02
987 citiri
Cine este cel mai bine platit actor nominalizat la Oscar 2016
Foto: Facebook/Jennifer Lawrence

O actrita in varsta de numai 25 de ani este cel mai bine platita dintre cei nominalizati la Oscar 2016, reusind sa incaseze in ultimul an mai mult decat Leonardo DiCaprio si Matt Damon.

Este vorba despre Jennifer Lawrence, nominalizata la Oscar (gala ce va avea loc duminica), gratie prestatiei sale din filmul biografic "Joy". Conform Forbes, in perioada iunie 2014 si iunie 2015, actrita, deja nominalizata cu Oscar, a castigat 52 de milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio, in varsta de 41 de ani, a castigat in aceeasi perioada 29 de milioane de dolari, in timp ce Matt Damon 25 de milioane de dolari. Cei trei sunt singurii dintre actorii nominalizati anul acesta la Oscar, care se regasesc in topul celor mai bine platiti actori. Totusi, niciunul dintre cei doi nu a reusit sa intre in top 10.

Topul Forbes il situeaza pe primul loc pe Robert Downey Jr., cu castiguri de 80 de milioane de dolari, acesta fiind urmat de Jackie Chan, cu 50 de milioane de dolari. Starul francizei ...citeste mai departe despre "Cine este cel mai bine platit actor nominalizat la Oscar 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cel mai bine platita actrita, #Jennifer Lawrence salariu, #Forbes actori bine platiti, #actori salarii Forbes, #cel mai bine platit actor, #Laonardo DiCaprio salariu , #Stiri Lifestyle