Cinci idei pentru decorarea mesei de Paste (Galerie foto)

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 12:19
1214 citiri
Cinci idei pentru decorarea mesei de Paste (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala/Miruna Pavoni

Sarbatorile reprezinta mereu un motiv de a darui energie pozitiva, de a ne aduna impreuna cu familia si prietenii in jurul mesei.

In saptamana patimilor, va propunem sa lasam de-o parte grijile si stresul zilnic si sa ne bucuram de lucrurile simple. Decorarea mesei poate fi un prilej de a ne pune imaginatia la treaba si de a experimenta idei noi. Iata cateva idei de a realiza un decor neconventional, sugerate pentru cititorii Ziare.com de arhitectul Miruna Pavoni.

1. Servete vs servetele

Intr-un mise-en-place formal, servetele de panza de in sau bumbac vor fi intotdeauna o alegere rafinata. In cazul optarii pentru un cadru mai relaxat, informal, acestea pot fi inlocuite cu servetele de hartie.

Elemente ludice pot fi integrate cu succes in ambele situatii din modul de impaturire a acestora si integrarea diverselor elemente: flori, oua vopsite sau incondeiate, panglici sau biletele cu numele invitatilor.

Foto: Etsy

2. Oua aurite

Anul acesta se poarta finisajele ...citeste mai departe despre "Cinci idei pentru decorarea mesei de Paste (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Idei pentru decorarea mesei de Paste, #oua neconventionale Paste idei, #decorare masa Paste , #Stiri Lifestyle