Chirurgie estetica: Aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii

Miercuri, 03 August 2016, ora 09:00
1026 citiri
Chirurgie estetica: Aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii
Foto: Dr. Ovidiu Grecu - chirurgie plastica

Chirurgia plastica a fost si este un subiect tabu spune dr. Grecu, care are la activ nenumarate interventii de implant mamar, rinoplastie si alte proceduri de infrumusetare.

"Toata lumea a auzit despre aceasta, oricine are un prieten sau o prietena care a recurs la chirurgie estetica si in general toata lumea a auzit, fie si numai din media, despre chirurgia estetica - operatii reusite, nereusite, gresite sau foarte bune", spune dr. Grecu.

Orice referire la o astfel de situatie include de cele mai multe ori si numele unui medic estetician, cel care a reusit, sau, dupa caz, a gresit interventia.

Plecand de la premiza ca atat medicii cat si pacientii au un sigur scop - ca rezultatul interventiei sa fie cat mai bun si sa indeplineasca toate asteptarile, fie ele obiective sau subiective, trebuie putin nuantata aceasta situatie si mai ales modul de apreciere a rezultatelor unei interventii.

Din experienta chirurgiei plastice, exista situatii cand si un rezultat apreciat de toata ...citeste mai departe despre "Chirurgie estetica: Aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dr Grecu, #implant mamar, #marire sani, #rinoplastie, #marire buze, #implant lifting, #dr Ovidiu Grecu , #Stiri Lifestyle