Centrul Capitalei, dupa petrecerea de Revelion: Nu ne va fi usor sa maturam mucurile de tigari, sa stergem guma de mestecat care ni s-a lipit de haine, de piele, de creier

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 18:15
1250 citiri
Centrul Capitalei, dupa petrecerea de Revelion: Nu ne va fi usor sa maturam mucurile de tigari, sa stergem guma de mestecat care ni s-a lipit de haine, de piele, de creier
Facebook / Mihai Sora © Luiza Palanciuc-Sora

Filosoful Mihai Sora descrie imaginea primei zile a anului, din centrul Capitalei - "florile prinse in gardul Palatului Regal, tacute si triste", iar peste drum scena goala dupa Hit Revelion, mucuri de tigari, "rotundurile negre ale gumei de mestecat".

"Nu ne va fi usor sa maturam mucurile de tigari, sa stergem guma de mestecat care ni s-a lipit de haine, de piele, de creier", spune Sora.

Intr-un mesaj postat luni dupa-amiaza pe Facebook, Sora descrie o imagine din Bucuresti, capitala europeana, la ora 8:30 in prima zi a anului 2018.

"Florile prinse in gardul Palatului Regal, tacute si triste; ele sunt resemnarea biologica cea mai fireasca, iar demnitatea acestei resemnari acopera - fara rest - demnitatea Regelui meu.

De cealalta parte a strazii, scena goala dupa HIT Revelion, mucuri de tigari, boxe care nu mai bubuie, ecranul mort al spectacolului, rotundurile negre ale gumei de mestecat din fata Ateneului Roman, domnul portocaliu care matura, matura.... (...)

Peste toate, cerul albastru si lumina Soarelui. Dragii mei, daca e luni, incepem un an nou. Nu ne va fi usor sa maturam mucurile de tigari, sa stergem guma de mestecat care ni s-a lipit de haine, de piele, de creier", este mesajul lui Mihai Sora.

...citeste mai departe despre "Centrul Capitalei, dupa petrecerea de Revelion: Nu ne va fi usor sa maturam mucurile de tigari, sa stergem guma de mestecat care ni s-a lipit de haine, de piele, de creier" pe Ziare.com

#Mihai Sora filozof, #Revelion Bucuresti 2018 , #Stiri Lifestyle

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. De ce aparatele dentare din safir sunt o alegere populară în ortodonție?
  2. Cadouri de casă nouă: 11 idei accesibile și utile din care să te inspiri
  3. 8 modalități în care tehnologia schimbă îngrijirea medicală
  4. Ce este bursita, cum se manifestă și care sunt opțiunile de tratament?
  5. Cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal
  6. Top 3 bijuterii clasice care nu se vor demoda niciodată
  7. Evită căldura: Top 5 modele de aparat de aer condiționat pentru vara aceasta
  8. Avantajele fațetelor dentare pentru un zâmbet de Hollywood
  9. Legalități și documentație necesară pentru vânzarea unei proprietăți
  10. De ce să optezi pentru chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice?