Celebritati putred de bogate inca dinainte de a fi vedete - de unde au bani (Galerie foto)

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 12:47
1458 citiri
Celebritati putred de bogate inca dinainte de a fi vedete - de unde au bani (Galerie foto)
Foto: Ranker

E drept ca multe dintre vedete au averi pe care le-au facut de la zero, prin propriul talent si munca, insa exista si altele care au avut un statut privilegiat din fasa.

Desi nu erau nevoite sa munceasca pentru a reusi sa-si faca un nume si o agoniseala, n-au stat cu mainile in san, contribuind la averea familiei.

Paris Hilton

Nu e neaparat cazul lui Paris Hilton, care s-a folosit de numele si averea sa pentru a atrage atentia media. Chiar si asa a fost nevoie de o caseta unde putea fi vazuta facand sex. Si-a incercat norocul cu cantatul, ca actrita, ba chiar ca DJ sau creator de moda si producator de filme.

Alaturi de sora sa, Paris este mostenitoare a lantului hotelier Hilton. Bunicul ei a fost cel care l-a fondat. Despre Paris se crede ca are o avere de circa 100 de milioane de dolari, informeaza Ranker.

Brooke Shields

Nu multa lume stie ca actrita Brooke Shields are in spate o lunga lista de stramosi de vita nobila, unii chiar din Italia. Bunica ei se numea ...citeste mai departe despre "Celebritati putred de bogate inca dinainte de a fi vedete - de unde au bani (Galerie foto)" pe Ziare.com

#vedete mostenitoare averi, #celebritati nascute familii bogate, #vedete nescute familii bogate, #vedete afaceri, #celebritati averi , #Stiri Lifestyle