Cele șapte stiluri esențiale de geci de iarnă pentru bărbați

Marti, 08 Februarie 2022, ora 17:26
466 citiri
Cele șapte stiluri esențiale de geci de iarnă pentru bărbați
geci barbati FOTO: unsplash.com

Pentru a supraviețui iernii, cel puțin pentru acei oameni care se luptă cu temperaturi sub zero în vârful sezonului, trebuie să fii bine echipat. Pentru acest lucru s-ar putea să vrei să cunoști diferitele tipuri de piese de îmbrăcăminte exterioară potrivite pentru iarnă.

Am ales șapte stiluri de îmbrăcăminte exterioară pe care ar trebui să le știi în profunzime, fiecare dintre ele construită având în vedere funcționalitatea. Cântărește avantajele și dezavantajele fiecăreia înainte de a alege una.

Geacă bărbați parka

Fabricată de inuiții Caribou pentru a rezista climatului arctic, geaca de barbati Parka este o haină cu glugă care a fost făcută inițial din piele de caribou sau focă. Parka din ziua de astăzi renunță însă la pieile tradiționale de animale și vine însă în diferite alte tipuri de țesături, de obicei cu un fel de umplutură izolată.

Geacă bărbați bomber

Gecile bomber au fost produse inițial în timpul Primului Război Mondial pentru piloții militari pentru a rezista la temperaturile reci la altitudine, o adevărată problemă pentru ei, mai ales având în vedere carlingele deschise. Adesea, ele sunt confecționate din piele și/sau din shearling și au guler înalt, manșete și tiv. Astăzi, iterațiile sale includ jacheta de zbor (numele său original) și jacheta de varsity, printre altele.

Palton

Paltonul pentru barbati are numeroase subcategorii ca stil de îmbrăcăminte, dar, în general, stilul este mai lung, se extinde până la genunchi, este confecționat dintr-o țesătură grea, cum ar fi lâna și este purtat ca strat exterior, adesea peste o altă jachetă mai ușoară.

Geacă de motociclist

Gecile de motociclist sunt cunoscute pentru pielea lor neagră, cu o față asimetrică, guler, fermoare și capse, adesea cu o centură în talie și închidere cu cataramă. Asociat inițial cu o comunitate de motocicliști nervoși, acest stil de geacă bărbați a devenit rapid o senzație la nivel mondial. În prezent disponibilă în multe culori, stiluri și o mică variație a designului, păstrând în același timp intactă silueta principală și senzația acestei jachete, geaca de motociclist este un must-have pentru bărbați.

Geacă bărbați de blugi

Gecile de blugi sunt făcute special din denim. Jachetele din denim au evoluat substanțial de-a lungul anilor și sunt acum disponibile în multe culori, precum și în spălări și tratamente care sunt folosite pentru a face diferite tipuri de jachete pentru bărbați. Jachetele din denim sunt disponibile sub tip de cămașă, blazere, pardesiu, salopete și veste. De la albastru deschis până la originalul albastru regal, alb, gri, negru și maro, multe alte culori sunt disponibile.

Geacă bărbați de puf

Eddie Bauer a proiectat prima geacă de puf, Skyliner, în 1936, după ce aproape a murit înghețat într-o excursie la pescuit. Asemenea sacilor de dormit, gecile de puf proiectate de el îl izolau pe purtător, prizând căldura corpului și menținând-o. Câteva decenii mai târziu, stilul și-a făcut loc în sfera modei, prin amabilitatea designerului de îmbrăcăminte pentru femei Norma Kamali și a mărcii de lux Moncler.

În zilele noastre, stilul este peste tot: ascuns în colecțiile de colaborare dintre Drake și Nike, purtat ca o uniformă de rapperii britanici și de către fiecare adult care nu vrea ca frigul să îi stea în cale.

Geci retro

Unele dintre cele mai populare tipuri de geci pentru bărbați din ziua de astăzi se încadrează în categoria jachete retro. Deși este posibil să nu existe un design sau un stil specific de jachetă care să reprezinte acest punct, jachetele retro și-au făcut loc în moda mainstream. De la jachete bomber de culoare neon la umeri ușor exagerați, jachete largi din denim prespălat sau jachete biker cu nasturi și insigne și o mulțime de multe alte tipuri de jachete, acestea sunt foarte populare astăzi. Acestea includ jachete retro autentice care datează de cel puțin douăzeci de ani, dar nu mai mult de cincizeci de ani. Sau o variantă mai creativă care include jachete de inspirație retro care sunt practic interpretări creative ale jachetelor retro autentice. Oricum, stilul unic, vitalitatea și detaliile pot fi savurate cu astfel de geci retro pentru bărbați.

#geci barbati, #moda barbati , #Stiri Lifestyle