Cele mai bizare solicitari ale clientilot de hotel: supa de crocodil sau soarece mort

Marti, 13 Mai 2014, ora 12:40
1300 citiri
Cele mai bizare solicitari ale clientilot de hotel: supa de crocodil sau soarece mort

Supa de crocodil, bai in miere sau in ciocolata cu lapte sau furnizarea unui soarece mort se numara printre cele mai bizare cereri primite de hotelurile din intreaga lume, potrivit Skyscanner, un site de cautare de locuri de cazare, scrie AFP.

Potrivit unui sondaj desfasurat printre 400 de hoteluri din 49 de tari pe site-ul catererandhotekeeper.co.uk si publicat luni, cererile si plangerile clientilor nu se limiteaza la trezitul dimineata sau o patura suplimentara.

"Draperiile sunt prea albe" conduce in topul plangerilor, devansand "marea este prea albastra", "inghetata este prea rece" sau "cada este prea mare". "Sforaitul partenerei mele nu ma lasa sa dorm" obtine locul al cincilea, clientul nemultumit cerand o reducere a pretului camerei din cauza aventurilor sale.

In clasament se mai afla de asemenea "cainelui clientului nu i-a placut sejurul", cu o cerere de rambursare, sau "ospatarul era prea frumos", "nu exista friptura in meniul vegetarian" sau "hotelul nu are vedere spre mare", desi era vorba de stabilimente din centrul Londrei, asa cum este luxosul Hotel Mayfair, sau din Italia, la 80 de km de coasta.

A zecea cea mai bizara plangere a venit din partea mamei unui mire, furioasa ca nu a obtinut apartamentul 'luna de miere' la hotel. In privinta solicitarilor insolite, medalia de aur revine cererii 'un pahar cu apa la fiecare ora pe parcursul intregii noptii', devansand '15 castraveti pe zi', 'toaleta alimentata cu apa minerala' sau 'baie cu miere'.

Furnizarea 'sunetului de clopotei de capra pentru a usura somnul' nu este decat pe pozitia a cincea, in fata cererii unui client care nu dorea sa consume decat 'pulpa dreapta de pui'.

'Un soarece mort', 'baia in ciocolata cu lapte', livrarea a '16 perne' pentru un singur client si 'o supa de crocodil' incheie topul primelor zece cele mai bizare cereri. Skyscanner se prezinta ca primul site european de calatorii si al treilea la nivel mondial, cu 25 de milioane de vizitatori in fiecare an.

#solicitari bizare hoteluri, #supa crocodil, #soarece mort , #Stiri Lifestyle