Cele mai apreciate zone pentru realizarea tatuajelor la fete. Află tot ce trebuie să știi despre asta

Vineri, 10 Iunie 2022, ora 17:56
821 citiri
Cele mai apreciate zone pentru realizarea tatuajelor la fete. Află tot ce trebuie să știi despre asta
FOTO: unsplash.com

Fetele iubesc simbolistica pe care le-o oferă tatuajele, dar și faptul că își pot pune în valoare creativitatea.

Alegând un model care le va însoți în permanentă de-a lungul vieții, atât desenul pentru tatuaje fete cât și zona unde va fi efectuat reprezintă decizii importante.

Care este cea mai potrivită zona pentru tatuaje fete?

Cu siguranță, multe femei care își doresc să-și facă un tatuaj, nu reușesc să se decidă în privința zonei. Dacă și tu te regăsești în această categorie, trebuie să știi că nu există ”cel mai bun loc”. Această decizie o poți lua în funcție de modelul ales, de stilul tău de viață și chiar de vârsta pe care o ai.

Iată care sunt cele mai des întâlnite zone de pe corp, pentru tatuaje fete:

1. Spate

Este o alegere excelentă pentru primul tatuaj, deoarece nu este o zonă dureroasă. În special omoplații pot fi locul perfect pentru a imortaliza un mesaj important pentru tine. Deoarece spatele nu își modifică foarte mult conformația odată cu înaintarea în vârstă sau chiar cu variațiile de greutate, poți avea certitudinea că tatuajul tău se va păstra destul de bine în timp.

2. Ceafa

Aleasă în special de femeile cu părul lung, ceafa reprezintă o zonă discretă pentru efectuarea unui tatuaj. Este locul perfect pentru tatuaje femei, recomandându-se modele delicate, care vor fi dezvăluite doar persoanelor alese. Zona nu este foarte dureroasă, așa că poate fi aleasă că locație pentru un prim tatuaj.

3. Încheietura mâinii

Este o zonă destul de apreciată pentru tatuaje femei, în special pentru modele de mici dimensiuni. Poți alege o literă, un simbol, un fluture, o brățară sau o inimă, toate realizate discret. Deoarece la încheietura mâinii există multe terminații nervoase, asta face ca tatuajele realizate în această zona să fie destul de dureroase.

4. Clavicula

Fiind o zonă mai ferită, clavicula oferă o protecție superioară față de razele soarelui. Acestea au un efect negativ asupra oricăror tatuaje femei, determinând estomparea lor, în special prin decolorare. În plus, zona nu este foarte dureroasă, iar pielea nu are potențial de a se întinde în timp. De asemenea, expunerea frecventă la soare va face ca tatuajul să nu dureze la fel de mult ca altele din alte zone.

5. Piept

Chiar dacă este de multe ori preferat de către bărbați, pieptul, în special zona inimii, nu este neglijat nici de reprezentantele sexului frumos. Sunt alese modele de tatuaje femei care au o semnificație specială, legată de sentimente puternice. Deoarece zona este generoasă, permite realizarea unor tatuaje mai mari și mai complexe. Tatuajul pe piept este printre cele mai dureroase, din acest motiv ar trebui evitat de persoanele care sunt la prima experiență de acest gen.

6. Glezna

Preferată pentru mesajele text ori pentru realizarea unor modele de brățară, glezna este și ea o zona destul de dureroasă. Deoarece nu există un strat mai gros de piele ori de grăsime care să atenueze durerea, vei simți fiecare înțepătură pe os, iar asta nu este cea mai plăcută senzație. Pe de altă parte, glezna este o zonă destul de sexy, care poate fi expusă în cele mai senzuale ținute și ipostaze: de la o rochie lungă, de seară, la un costum de baie pentru o petrecere la piscină.

Efectuarea unui tatuaj este o procedură care ține foarte mult de preferințele personale. Atât zona cât și mesajul pe care îl vei transmite trebuiesc alese cu grijă, deoarece, cel mai probabil, te va însoți toată viața.

Alege un salon tatuaje Bucuresti care este autorizat și care oferă toate condițiile de igienă pentru ca tu să te simți în siguranță. Iar referitor la persoana care va realiza tatuajul, încearcă să stabilești o întâlnire preliminară, pentru a-i putea adresa toate întrebările la care ai nevoie de răspuns.

Dacă mai ai nevoie și de alte informații, te așteptăm la FunkyTattoo.

#tatuaje, #locuri tatuaje, #locuri apreciate tatuaje , #Stiri Lifestyle