Cea mai usoara bicicleta din lume, construita de doi romani in Londra

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 08:00
1700 citiri
Cea mai usoara bicicleta din lume, construita de doi romani in Londra
Foto: istockphoto

Petre Craciun si Ligia Stan sunt doi tineri romani stabiliti in Londra. Acestia si-au propus sa faca cea mai usoara bicicleta din lume, numita Hummingbird Bike. Si au reusit! Ideea inventarii unui biciclete care cantareste cat doua pisici le-a venit celor doi cand inca stateau in Bucuresti.

Acestia au oferit un interviu pentru metropotam.ro, unde au povestit despre felul in care a decurs brainstorming-ul, pasiunea pentru biciclete, primele biciclete pentru copii pe care le-au avut si multe altele, dar in special ideea lor revolutionara care ar putea sa ii transforme in milionari.

Hummingbird a aparut din incercarea lui Petre de a o face pe Ligia pasionata de ciclism. El era deja prins, inca de mic, atunci cand ar fi pedalat intreaga zi biciclete pentru copii. Cei doi stateau in Bucuresti intr-o garsoniera foarte mica, iar singura optiune era o bicicleta pliabila. Doar ca toate de pe piata erau fie prea scumpe, fie prea grele. Iar astea le-a dat de gandit:

"Era o nevoie pe ...citeste mai departe despre "Cea mai usoara bicicleta din lume, construita de doi romani in Londra" pe Ziare.com

#biciclete pentru copii, #Noriel biciclete copii , #Stiri Lifestyle