Ce spune eticheta despre calitatea unui vin

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 16:16
1430 citiri
Ce spune eticheta despre calitatea unui vin

(P) Eticheta este esentiala cand vine vorba despre alegerea vinului ideal, mai ales cand cautam un vin pentru ocazii speciale.

Cum privim acea eticheta si care sunt criteriile prin care se diferentiaza vinurile din punct de vedere calitativ, aici intervine adevarata provocare in momentul in care ne dorim vinul perfect.

Ce contine eticheta unui vin

In primul rand, trebuie sa facem distinctia intre eticheta si contraeticheta. Eticheta poate contine detalii referitoare la brand, soi, anul de productie, continutul de zaharuri, numele producatorului si, optional, categoria de calitate a vinului, continutul in alcool si volumul sticlei.

In schimb, contraeticheta este mai detaliata si cuprinde informatii cu privire la: numele producatorului si locul din care provine, numele imbuteliatorului si locul specific, soiul de struguri, anul de productie, categoria de calitate, continutul de alcool, volumul de vin din sticla, continutul de zaharuri (sec, demisec, demidulce, dulce), ...citeste mai departe despre "Ce spune eticheta despre calitatea unui vin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vin Egregio DOC CMD, #clasificare vinuri, #cum aleg vinul , #Stiri Lifestyle