Ce se poarta si ce nu in moda masculina in acest an. Alexandru Ciucu ne spune care este trendul la Oscar - Interviu

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 09:00
2176 citiri
Ce se poarta si ce nu in moda masculina in acest an. Alexandru Ciucu ne spune care este trendul la Oscar - Interviu
Foto: Alexandru Ciucu

Fiecare an vine cu o noua moda si cu o lista de accesorii si haine pe care trebuie sa le scoatem sau sa le adaugam in dressing.

Designerul Casei Regale si al lui Carmen Iohannis, Prima Doamna a Romaniei, Alexandru Ciucu, care va lansa in curand colectia "Gatsby 2017", la Palatul Parlamentului, a vorbit pentru Ziare.com despre ceea ce se poarta anul acesta in materie de moda masculina.

Designerul ne-a spus si la ce trebuie sa ne asteptam sa poarte actorii la gala din acest an a premiilor Oscar, dar si daca stiu romanii sa se imbrace, despre care spune ca au evoluat din punct de vedere vestimentar si continua sa o faca.

Ce se poarta in acest an? Care este trendul in moda masculina?

Carourile mari si medii pentru zona de business si culorile tari pentru costumele estive din in, sunt highlight-urile acestei colectii. Pentru ceremonie am venit cu o abordare indrazneata si anume lurex in mai multe variante cromatice.

Ce trebuie sa pastreze barbatii in dressing?

Cu siguranta trebuie sa pastram vesta, pentru ca este un accesoriu din ce in ce mai dorit de barbati.

Ce trebuie sa dea cu totul la o parte? Ce nu se mai potriveste deloc in acest an din ceea ce au purtat anii trecuti?

Nimic nu dispare brusc in moda clasica masculina. Putem spune ca in 2017 se poarta mult mai putin sacoul la trei nasturi si costumele in dungi subtiri.

In privinta culorilor spre ce trebuie sa se indrepte? Care este culoarea vedeta?

Cred ca in privinta costumelor barbatesti, albastrul este culoarea care va face furori.

Se apropie gala Oscar. Care este trendul in acest an in materie de tinuta la acest eveniment? La ce sa ne asteptam?

Barbatii vor purta cu siguranta tuxedo pentru ca la Oscar codul vestimentar este black tie. Vor fi probabil si cateva exceptii care, desi vor imbraca tot smoking, o vor face intr-o abordare mai neconventionala.

Sa vorbim putin despre protocol vestimentar. Care sunt principalele trei reguli pe care trebuie sa le respecte femeile cand vine vorba despre asa ceva? Dar barbatii?

In materie de protocol vestimentar atat barbatii cat si femeile trebuie sa respecte intotdeauna dress code-ul impus. Acesta poate diferi de la un eveniment la altul in functie de mai multe criterii: nivelul elegantei cerute, tematica, locul de desfasurare al evenimentului etc.

In viata de zi cu zi sau la evenimentele unde nu se impune explicit o conduita vestimentara (teatru, restaurant, concert in aer liber, biserica etc), limita trebuie data de d ...citeste mai departe despre "Ce se poarta si ce nu in moda masculina in acest an. Alexandru Ciucu ne spune care este trendul la Oscar - Interviu" pe Ziare.com

#Alexandru Ciucu moda masculina, #Alexandru Ciucu moda , #Stiri Lifestyle