Ce se ascunde in spatele faimosului "selfie" si a livrarii de pizza la Oscar

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 13:15
1506 citiri
Ce se ascunde in spatele faimosului "selfie" si a livrarii de pizza la Oscar

Momente inedite la ceremonia Oscar 2014: actorii au degustat pizza livrata in direct, iar un selfie realizat de Bradley Cooper a doborat recordul tuturor timpurilor, devenind cea mai share-uita fotografie din istorie.

Pentru cei care au gustat spontaneitatea acestor momente ce au dat savoare evenimentului, site-ul economic Bloomberg vine cu informatii care s-ar putea sa ii dezamageasca: scenele respective au fost atent regizate, ascunzand reclame cu mize serioase.

Un selfie istoric, reclama la Samsung

Casting de legenda pentru un selfie istoric. Duminica, 2 martie, in timpul ceremoniei Oscar 2014, actorul Bradley Cooper face o fotografie in care apare el, alaturi de "grei" ai Hollywod-ului: Brad Pitt, Kevin Spacey, Angelina Jolie, Meryl Streep, Julia Roberts. Prezentatoarea ceremoniei, Ellen DeGeneres, si ea prezenta in imagine, a fost cea care i-a imprumutat actorului telefonul sau, pentru a realiza acest selfie.

Poza a fost postata pe Twitter de gazda evenimentului chiar ...citeste mai departe despre "Ce se ascunde in spatele faimosului "selfie" si a livrarii de pizza la Oscar" pe Ziare.com

#reclama Oscar 2014, #moment selfie Oscar publicitate Samsung, #pizza Oscar publicitate Coca Cola , #Stiri Lifestyle