Ce sa facem ca sa fim fericiti in cuplu si cand avem copii

Miercuri, 03 August 2016, ora 10:12
964 citiri
Ce sa facem ca sa fim fericiti in cuplu si cand avem copii
Foto: Andreea Runceanu

Din clipa magica in care primul copil apare pe lume, toata grija noastra se indreapta spre minunea pe care o tinem in brate: e sanatos, e bine, ii e foame, somn, cald?

Buimaci de somn si de emotie, ne ocupam de aproape tot, dar ne scapa totusi ceva important. E vorba de factorul de care va atarna, pe termen lung, fericirea si bunastarea psihica a copilului: noi doi si iubirea noastra.

Daca vrem tot ce-i mai bun pentru copiii nostri, nu este suficient sa le punem la dispozitie iubirea parinteasca, mancare de calitate, hainute curate si toate detaliile pe care le enumera toate site-urile pentru mamici. In primul rand trebuie sa le oferim niste parinti care se iubesc si sunt relaxati, sanatosi si fericiti.

Citeste si Ultimele lucruri pe care sa le faci inainte de a avea un copil

Din pacate, ca ne place sa auzim sau nu, toate studiile care s-au facut in ultimii ani releva faptul ca mai mult de jumatate dintre cuplurile de proaspeti parinti au un grad scazut de fericire in ...citeste mai departe despre "Ce sa facem ca sa fim fericiti in cuplu si cand avem copii" pe Ziare.com

#Fericirea cuplului dupa nasterea copilului, #fericire cuplu sfaturi, #sfaturi fericire cuplu parinti , #Stiri Lifestyle