Ce numesc celebritatile "acasa". Cat costa si cum arata (Galerie foto) - DiCaprio are apa cu Vitamina C la dus

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 15:00
1254 citiri
Ce numesc celebritatile "acasa". Cat costa si cum arata (Galerie foto) - DiCaprio are apa cu Vitamina C la dus
Foto: Business Insider

Pentru omul de rand, a locui in New York nu e deloc ieftin. Dar cand ai in conturi milioane de dolari si stii ca un apartament in anumite zone ale acestei metropole este o investitie, esti atent la ce se intampla pe piata imobiliara si transformi un apartament rece, de la etajul 50, intr-un camin.

Cu ajutorul unor companii imobiliare, Business Insider a alcatuit o lista a celebritatilor care detin apartamente sau case in New York, chiar pe unele dintre cele mai scumpe.

Designerul Tommy Hilfiger este unul dintre acestia. In 2008, acesta a cumparat un penthouse cu 50 de milioane de dolari. In urma cu cateva luni, l-a scos insa la vanzare, cu 80 de milioane de dolari. Asta, dupa ce el si sotia lui au investit inca 20 de milioane de dolari in renovare.

Apartamentul de 560 de metri patrati are patru dormitoare si se intinde pe doua etaje, oferind privelisti spre Central Park.

Tot in 2008, si cantaretul Sting a cumparat un duplex de cinci dormitoare, in Central Park West, una ...citeste mai departe despre "Ce numesc celebritatile "acasa". Cat costa si cum arata (Galerie foto) - DiCaprio are apa cu Vitamina C la dus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case celebritati, #vedete case preturi, #vedete case New York, #celebritati case poze , #Stiri Lifestyle