Ce mai face locotenentul protestatar de la Universitate, dator vandut la stat - Interviu

Sambata, 08 Martie 2014, ora 17:01
1296 citiri
Ce mai face locotenentul protestatar de la Universitate, dator vandut la stat - Interviu
Foto: Facebook Sorin Alexandru

A aparut la protestele din ianuarie 2012 plin de patos, contribuind cu povestea sa la pierderea puterii de catre Emil Boc. Pentru gestul sau, Armata l-a dat afara si nici chiar schimbarea puterii nu a reusit sa il duca la o reincadrare. Are de platit sute de milioane de lei vechi Armatei, iar viata sa a fost putin in deriva.

Cei care intra in Armata se asteapta ca existenta lor sa se fixeze intre niste coordonate ferme, linistite, care nu le vor mai da emotii. Cand o astfel de decizie a Armatei l-a scos dintr-un traseu existential bine determinat, Sorin Alexandru a trebuit sa isi caute de lucru.

"Singurul job pe care l-am putut gasi efectiv a fost de receptioner pensiune. Am mai fost la o firma de birotica-papetarie, dar nu mi se potriveste stilului meu. Totusi, dupa ce ai fost ofiter, sa te duci in alte circumstante sa iti castigi painea e mai dificil. Nu imi sta mie in caracter. Am incercat, am vrut sa vad cum este, dar nu era pentru mine", a povestit Sorin Alexandru.

Ce-ati ...citeste mai departe despre "Ce mai face locotenentul protestatar de la Universitate, dator vandut la stat - Interviu" pe Ziare.com

#Sorin Alexandru locotenentul revolutionar, #Sorin Alexandru locotenent proteste, #Sorin Alexandru viata dupa proteste , #Stiri Lifestyle