Ce amenda au primit organizatorii concertului Robbie Williams, dupa ce seful ANPC a promis sanctiune maxima

Marti, 28 Iulie 2015, ora 14:25
1047 citiri
Ce amenda au primit organizatorii concertului Robbie Williams, dupa ce seful ANPC a promis sanctiune maxima
Foto: Ziare.com

Cele doua firme care au organizat concertul lui Robbie Williams la Bucuresti au fost amendate cu suma de 10.000 lei de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) pentru un comportament incorect in relatia cu consumatorii, neasigurand suficiente puncte de vanzare a produselor alimentare si a bauturilor, conform unui comunicat al institutiei.

Asta desi, saptamana trecuta, seful ANPC promitea sanctiune maxima. El nu a spus si la cat se ridica aceasta amenda, insa, in luna mai, in urma unor controale in supermarketuri, ANPC a dat mai multe amenzi pentru practici concurentiale incorecte, iar presedintele ANPC, Marius Dunca, spunea atunci ca "amenzile pentru practici comerciale incorecte sunt de la 5.000 la 100.000 de lei".

Asadar, putem spune ca organizatorii concertului Robbie Williams au scapat ieftin. Tinand cont de faptul ca un bilet la categoria Golden Circle a costat 464,40 de lei, amenda poate fi platita din vanzarea a aproximativ 22 de bilete.

300 de ...citeste mai departe despre "Ce amenda au primit organizatorii concertului Robbie Williams, dupa ce seful ANPC a promis sanctiune maxima" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenda concert Robbie Williams, #amenda Robbie Williams Romania, #concert Robbie Williams , #Stiri Lifestyle