Cat costa un stilou din aur si diamante? Cat un apartament

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
5045 citiri
Cat costa un stilou din aur si diamante? Cat un apartament
Jack Row Architect Pen

Se spune ca "Stiloul este mai puternic decat sabia". Daca este adevarat, inseamna ca stiloul Jack Row Architect, relizat din aur si diamante, poate infrange cu usurinta o armata intreaga.

Acest stilou cu adevarat luxos se potriveste perfect intr-o mana ce poarta un inel regal. Jack Row Architect Pen este inspirat din arhitectura londoneza moderna si-si trage radacinile din designul islamic.

Este realizat din filigramuri facute manual si contine aur alb de 18 carate imprimat cu diamante. Butoiasul interior este construit din rodium si argint placat cu aur de 22 de carate, in timp ce penita este facuta din aur solid.

Jack Architect este opera designerului si aurarului Jack Row, care are o impresionanta colectie de diplome si premii castigate pe piata internationala.

Cei care isi vor permite achizitionarea acestei bijuterii vor face parte dintr-un club exclusivist de doar 88 de persoane. Oricum, sfatuim fericitii proprietari sa tina acest stilou bine inchis intr-un seif. Pretul este de 43.500 de dolari.

#cadouri lux, #cadouri scumpe, #idei cadouri, #stilou cadou, #stilou Jack Row Architect Pen , #Stiri Lifestyle