Castigatoarea Miss World, imbracata in creatiile unei romance

Duminica, 20 Decembrie 2015, ora 18:22
1268 citiri
Castigatoarea Miss World, imbracata in creatiile unei romance
Foto: Facebook/Tina Olari

Castigatoarea Miss World, Mireia Lalaguna, a purtat sambata seara, la finala competitiei desfasurate in China, rochii create de o romanca, Tina Olari, care este si designerul sau oficial pentru acest concurs.

Tina Olari (41 ani), o bistriteanca stabilita in Barcelona, s-a declarat foarte mandra de reusita concurentei Spaniei la gala Miss World si de faptul ca aceasta a purtat pe tot parcursul concursului creatiile sale, la fel ca si la precedentele competitii pe care le-a castigat in Spania - Miss World Barcelona si Miss World Spania.

"Pentru mine, sa fiu designerul oficial Miss World, cu mandria ca toate cele trei coroane, titluri castigate de catre Mireia Lalaguna anul acesta, cu creatiile mele, clar, imi ofera o multumire interioara imensa", a declarat Tina Olari.

Intrebata daca a crezut vreodata ca o romanca va ajunge sa creeze rochiile celei mai frumoase femei de pe planeta, Tina a raspuns: "In vise, credeam!"

"Ajungand realitate ce multi doar viseaza sau nici nu ...citeste mai departe despre "Castigatoarea Miss World, imbracata in creatiile unei romance" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romanca rochii Miss World, #Tina Olari designer Miss World , #Stiri Lifestyle