Care sunt cele mai bogate vedete britanice sub 30 de ani

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 16:25
1508 citiri
Care sunt cele mai bogate vedete britanice sub 30 de ani

Membrii grupului One Direction ocupa primul loc in topul pe 2013 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, potrivit unui clasament anual intocmit de editorii revistei Heat.

Membrii acestui grup - Harry Styles, in varsta de 19 ani, Niall Horan, in varsta de 19 ani, Zayn Malik, in varsta de 20 de ani, Liam Payne, in varsta de 20 de ani si Louis Tomlinson, in varsta de 21 de ani - au obtinut in ultimul an venituri de 59,3 milioane lire sterline (95,7 milioane de dolari), informeaza contactmusic.com.

One Direction a facut istorie in topurile muzicale, devenind primul grup pop britanic care a debutat pe primul loc in topul american Billboard, cu cel de-al doilea album al sau, intitulat "Up All Night".

Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", care a ocupat prima pozitie in acest top in fiecare an incepand din 2010, a coborat pe locul al doilea, cu venituri de 56,1 milioane de lire sterline (90,6 milioane dolari). Cu aceasta suma, actorul britanic este totusi vedeta care a primit cel mai mare onorariu individual dintre toate numele incluse in acest clasament.

Actorii Robert Pattinson (44,1 milioane lire sterline/ 71,2 milioane dolari), Keira Knightley (37,2 milioane lire sterline/ 60,1 milioane dolari) si Emma Watson (27,9 milioane lire sterline/ 45 milioane dolari) completeaza Topul 5 al celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani. Toti cei trei actori s-au regasit in primele cinci pozitii ale acestui top si in 2012.

Cel mai bine clasat artist debutant in acest top este DJ-ul Calvin Harris (22,2 milioane lire sterline/ 35,8 milioane dolari).

Alti artisti debutanti in top sunt modelul Rosie Huntington-Whiteley (5,63 milioane lire sterline), cantareata Jessie J (5,68 milioane lire sterline), actorul Andrew Garfield (5 milioane lire sterline) si grupul pop-dance JLS (4,87 milioane sterline).

Actrita Carey Mulligan a fost desemnata vedeta cu cea mai mare ascensiune in topul din acest an - ea a urcat 10 pozitii fata de topul din 2012 si a ajuns pe locul al 19-lea. Un alt actor, Aaron Taylor-Johnson a urcat la randul sau opt locuri si a ajuns pe locul al 16-lea.

Topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani a fost alcatuit pe baza contractelor declarate in mod public de aceste vedete, incheiate in cinema, televiziune, muzica si publicitate.

#cele mai bogate vedete, #avere vedete, #vedete tinere, #vedete Marea Britanie , #Stiri Lifestyle