Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucati din Titanic, scoase la licitatie

Bucati din Titanic, scoase la licitatie


Proprietarul celei mai mari colectii de artefacte recuperate din Titanic a anuntat ca va scoate intreaga colectie la licitatie, in 2012, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la naufragiul faimosului vapor.


Peste 5.500 de articole care au fost recuperate de pe Titanic vor fi vandute in cadrul unei singure licitatii. Printre exponate se numara portiuni din portelanuri chinezesti si parti ale vaporului care au fost recuperate din ocean. Intreaga colectie este estimata la aproximativ 189 milioane de dolari, scrie APNewsbreak.

Licitatia este programata pentru 1 aprilie si va avea loc la Guernsey's, o casa de licitatii din New York. Rezultatele licitatiei nu vor fi anuntate mai devreme de 15 aprilie, ziua fiind aleasa pentru a marca un secol de la scufundarea Titanicului.

Licitatia este supusa aprobarii de catre un judecator federal din Virginia, care s-a ocupat in ultimii doi ani de toate problemele juridice legate de Titanic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1903 ori