Brazii de Craciun ai vedetelor - Care e cel mai inspirat? (Galerie foto)

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 21:40
976 citiri
Brazii de Craciun ai vedetelor - Care e cel mai inspirat? (Galerie foto)

Vedetele nu rup legatura cu fanii nici cand Sarbatorile le tin acasa. Prin urmare, si-au pozat brazii de Craciun, incluzandu-se sau nu in fotografie, si au postat rezultatul, mai inspirat sau mai putin original, pe retelele sociale.

Unele, mai darnice, ne-au aratat mai mult din viata lor, incluzand si masa de Craciun in instantaneu, cum e cazul Alinei Sorescu. "Suntem cu totii la masa, iar eu, Alexandru si Bebica suntem gazde! Sunt foarte fericita ca familia extinsa a venit de data asta la noi!", scrie cantareata, sotia designerului Alexandru Ciucu, pe contul sau de Facebook.

Cat despre brad, la poalele sale se afla cadouri inclusiv pentr bebelusul pe care vedeta il va aduce pe lume la anul. "Si uite asa incet, incet am terminat de impachetat cadourile si le-am pus unde ne-a indrumat Mos Craciun. Am pus cate un cadou pentru toti invitatii, dar si unul pentru Bebica. Ea insa o sa-l primeasca la anul: ))", scrie Alina Sorescu pe contul sau de Facebook.

Andreea Marin jura ...citeste mai departe despre "Brazii de Craciun ai vedetelor - Care e cel mai inspirat? (Galerie foto)" pe Ziare.com

#vedete brazi Craciun, #vedete Craciun poze, #vedete romanesti Craciun Facebook, #vedete sarbatori iarna poze , #Stiri Lifestyle