Brad artificial de Crăciun de 7x altfel

Marti, 02 August 2022, ora 17:55
442 citiri
Brad artificial de Crăciun de 7x altfel
FOTO: lumeabrazilor.ro

Un brad artificial de Crăciun nu mai este doar o grămadă de plastic, așa cum era acum câțiva ani. Astăzi, producătorii fac fiecare brad artificial de Crăciun din materiale de înaltă calitate cu ajutorul celei mai moderne tehnologii, astfel încât să nu se distingă de un brad natural.

Există multe tipuri diferite de brazi artificiali de Crăciun astăzi pe piață, dintre care fiecare client pretențios și mai puțin pretențios are garantat să aleagă. Care sunt acestea?

1. Brad de Crăciun artificial verde tradițional

Bradul verde de Crăciun este un clasic atemporal care este încă căutat de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, puteți găsi și brazi artificiali verzi de Crăciun în diferite nuanțe de verde. Puteți alege un brad de Crăciun clasic, verde natural, un brad în verde gheață, un copac verde strălucitor sau un brad de Crăciun verde închis, de oțel.

2. Brad artificial alb

Hitul ultimilor ani este un brad artificial alb acoperit de zăpadă cu un strat de zăpadă artificială neinflamabilă. Un astfel de brad alb artificial va aduce o atmosferă inconfundabilă de iarnă în casa dumneavoastră.

3. Brad artificial acoperit cu un strat de zăpadă subțire

Nu vă puteți decide dacă vreți un brad artificial verde sau alb? O alegere excelentă pentru dvs. este un brad de Crăciun verde acoperit cu zăpadă doar la capetele ramurilor. Un astfel de brad artificial acoperit ușor de zăpadă arată elegant și cu stil.

4. Extra lat – Brad de Crăciun american XL

Bradul de Crăciun XL extra lat nu va scăpa atenției nimănui. Acest brad de Crăciun supradimensionat este cu 20 cm mai lat decât bradul clasic de Crăciun și vă va capta atenția prin densitatea sa extremă. Cu bradul de Crăciun XL extra lat veți trăi Crăciunul ca dintr-un film american de Crăciun.

5. Brad artificial îngust

Locuiți într-un apartament și aveți un spațiu limitat? Alegerea ideală pentru dvs. este un brad artificial îngust, pe care îl puteți încadra cu ușurință chiar și în spatii mai înguste. Datorită bradului îngust, puteți avea un brad frumos și înalt chiar dacă nu aveți mult spațiu.

6. Brad în ghiveci

Un brad într-un ghiveci este la fel de potrivit pentru spații cu lipsă de spațiu. Puteți așeza bradul artificial într-un ghiveci cu dimensiuni de la 60 cm la 110 cm pe un raft, dulap sau masă. Este ideal și ca decor pentru hol, coridor sau terasa.

7. Brad artificial cu iluminare LED

Un brad artificial cu iluminare LED vă va asigura o decorare cu adevărat fără griji a bradului dvs. de Crăciun. Luminile de pe brad sunt deja atașate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să le împachetați. Iluminarea LED atașată luminează bradul dvs. de Crăciun într-o nuanță de alb elegantă și călduroasă.

#brad artificial, #brad Craciun, #brad alb, #brad inalt, #brad lat , #Stiri Lifestyle