Biletele SILVER la conferinta sustinuta de Dr. Oz in Romania s-au epuizat

Joi, 10 Martie 2016, ora 11:15
1041 citiri
Biletele SILVER la conferinta sustinuta de Dr. Oz in Romania s-au epuizat

Conferinta "Take your life to the next level", sustinuta de celebrul medic Dr. Oz, este cel mai asteptat eveniment medical al anului 2016, biletele de la categoria Silver fiind vandute in totalitate.

In acest moment au ramas la vanzare doar 4 categorii, iar detaliile se gasesc la sectiunea BILETE de pe www.droz.ro. Iar pana pe 15 martie, inca se poate beneficia de oferta Early Bird!

Evenimentul va beneficia si o sesiune de Intrebari si Raspunsuri, timp de o ora, in care cei prezenti in sala ii pot adresa direct lui Dr. Oz o intrebare legata de o anumita problema de sanatate. Dr. Oz va raspunde live la fiecare intrebare.

Pe langa demonstratiile cu care si-a obisnuit publicul, la conferinta de pe 25 mai 2016, de la Sala Palatului din Bucuresti, Dr. Oz va dezbate subiecte diferite teme de Health & Lifestyle dintre care mentionam: Boli cardiovasculare, Preventie, Hidratare, Detox, Imunitate, Hipertensiune, Boli pulmonare, Hepatita, Diabet, Cancer de col, Cancer la san si Anemii la copii.

Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci.

Iar in seara aceleasi zile, incepand cu ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, inovatie si domenii conexe, unde insusi Dr. Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. Oz sunt puse in vanzare pe www.droz.ro, dar si pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si in reteaua acestora de distributie.

#conferinta doctor Oz Bucuresti, #doctor Oz Bucuresti 2016 , #Stiri Lifestyle