Biletele pentru turneul mondial din 2014 al trupei Rolling Stones, epuizate in zece minute

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 10:00
1438 citiri
Biletele pentru turneul mondial din 2014 al trupei Rolling Stones, epuizate in zece minute

Biletele pentru concertele pe care trupa rock Rolling Stones le va sustine in cadrul turneului mondial "On Fire", in martie 2014, s-au epuizat in zece minute.

In martie 2014, Rolling Stones va sustine o serie de concerte in Perth, Sydney, Melbourne, Hanging Rock, Brisbane (Australia) si Auckland (Noua Zeelanda), iar Michael Gudinski, organizatorul concertelor, afirma ca nu a fost surprins de reactia rapida a fanilor formatiei britanice, conform femalefirst.co.uk.

"The Rolling Stones a demonstrat inca o data ca este una dintre cele mai mari formatii rock din lume", a declarat acesta.

De asemenea, in iulie, formatia britanica a sustinut doua concerte cu casa inchisa, in Hyde Park din Londra, dupa ce au evoluat in cadrul Glastonbury Festival.

"Cel mai bun loc unde pot sa fiu este scena. Fiti pe faza (...), ne-am intors, eu, Mick, Charlie, Ronnie si cativa prieteni vom canta rock impreuna", a spus Keith Richards, chitaristul formatiei.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.

In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.

#bilete eupizate Rolling Stones, #concert Rolling Stones, #Rolling Stones casa inchisa , #Stiri Lifestyle