Bijuterii speciale pentru momente unice

Luni, 08 August 2016, ora 11:20
4016 citiri
Bijuterii speciale pentru momente unice

Inelele de logodna au o istorie frumoasa care le preceda pana in prezent. In societatea curenta, atunci cand un baiat recunoaste o fata ca fiind aleasa inimii sale, isi exprima sentimentele de dragoste pe care i le poarta, oferindu-i un inel prin care ii transmite acesteia ca doreste sa isi petreaca restul vietii impreuna.

Pentru ca este un moment deosebit si unic, E-ring s-a specializat in furnizarea de inele de logodna care sa impresioneze orice domnisoara. Toate modelele oferite de aceasta companie sunt caracterizate de eleganta, gust si finete.

Pe site-ul www.e-ring.ro se promoveaza articole pretioase la cele mai avantajoase preturi. Atat inelele de logodna, cat si celelalte bijuterii sunt facute sa infrumuseteze, sa incante privirile oricui, sa atraga atentia asupra persoanei care le poarta.

Avantajele bijuteriilor E-ring

Scopul acestui tip de servicii este de a promova calitatea superioara, de aceea toate articolele oferite spre vanzare sunt confectionate din materiale care sa reziste si sa satisfaca orice cerinta.

Aceste bijuterii sunt special facute pentru a fi purtate, pentru a da o nota de eleganta oricui, nu pentru a fi puse intr-o vitrina si uitate acolo. Purtatoarele acestora vor atrage mereu admiratia si uimirea celor din jur. Astfel, bucuria lor va fi deplina.

Unul din cele mai importante beneficii aduse de inelele de logodna este faptul ca sunt atat de comode si de usoare, incat va fi o placere sa fie purtate.

Producatorii de bijuterii E-ring investesc in tehnologii si metode de ultima generatie pentru ca bijuteria finala sa fie o adevarata opera de arta. Pietrele pretioase care intra in componenta articolelor sunt aduse din Anvers, numit si orasul diamantelor. Autenticitatea acestora este garantata de catre furnizori.

Un alt avantaj, care este totodata si un criteriu dupa care cei mai multi aleg bijuteria potrivita, il reprezinta costul articolului respectiv. Daca un inel pentru logodna va fi exagerat de scump, atunci, in mod clar, orice persoana va alege sa mai consulte si alte magazine ce furnizeaza acelasi lucru.

In momentul in care un client gaseste ceva ce este pe placul sau si piesa respectiva este etichetata cu un pret convenabil, automat va dori sa intre in posesia acesteia. De aceea, www.e-ring.ro ofera bijuterii la cele mai bune preturi de pe piata din Romania. Conform marturiilor oferite de clientii care au mai apelat la serviciile acestora, un beneficiu foarte important il reprezinta calitatea materialelor din care sunt confectionate toate produsele, timpul nelasand niciun fel de urma asupra acestora.

Tipuri de inele de logodna

Pentru ca inelul de logodna reprezinta o marturie de dragoste, alegerea modelului care sa se potriveasca perfect perechii feminine a barbatului este absolut esentiala.

In rubrica dedicata special inelelor de logodna de pe www.e-ring.ro, sunt prezentate cateva colectii impresionante de astfel de piese pretioase. Astfel, clientul poate alege ceea ce i se pare cel mai potrivit, in functie de gusturile sale, dar mai ales ale viitoarei mirese.

Colectia Solitaire este alcatuita din modele clasice de inele de logodna, fiecare dintre acestea intruchipand simbolul iubirii. Pentru cei care iubesc simplitatea trebuie sa stie ca acestea se confectioneaza din metale pretioase, aur alb sau galben, si din pietricele alese cu grija care sa completeze piesele.

Prin simplitatea estetica pe care o prezinta, aceste inele nu fac decat sa atraga atentia asupra pietrei, si, bineinteles, asupra persoanei care o poarta. In acest fel, persoana iubita se va simti speciala, admirata si apreciata de toate prietenele sale pentru gustul rafinat pe care il are.

In privinta colectiei Three-Stone, aceasta este formata din materiale pretioase si trei pietre frumoase. Acestea au un design diferit, creat special pentru femeile care indragesc inelele cu pietre. De obicei, in centru sta o piatra mai mare, care are atat in partea dreapta, cat si in partea stanga, alte doua pietricele, de dimensiuni mai mici. In functie de model, unele au fie toate cele trei pietre de acelasi fel, fie de tipuri diferite.

Pentru aceasta categorie de inele pentru logodna, exista tot felul de combinatii, de culori, forme si dimensiuni dintre cele mai diversificate. De aceea, alegerile sunt nelimitate si fiecare poate opta pentru ceea ce considera ca ar fi cel mai potrivit.

In cazul in care una dintre piesele pretioase arata aproximativ la fel cu cea pe care ar dori-o o persoana, insa ar avea nevoie de mici modificari, www.e-ring.ro vine cu cea mai buna solutie. Se poate opta oricand pentru inelele cu design personalizat.

Inelele personalizate sunt, de asemenea, la foarte mare cautare pentru ca vor avea mereu un impact mai mare atunci cand vor fi oferite persoanei dragi. Fiecare opteaza pentru diferite tipuri de design-uri prin care sa rapeasca un zambet larg de bucurie oricui va primi un astfel de inel.

O alta colectie de renume marca E-ring este HALO, alcatuita din cele mai sofisticate si elegante bijuterii. Aceste modele sunt confectionate din materiale rezistente, si anume aur alb sau galben, si bineinteles, cateva pietre pretioase care sa le completeze perfect. Acestea sunt aranjate in forma de floare, de obicei in centru situandu-se o piatra pretioasa mai mare si mai deosebita.

La fel cum este si in cazul celorlalte colectii, si aceasta se poate realiza in diferite combinatii: safir, rubin, smarald, inconjurate de diamante mai mici sau alte pietre care sa perfectioneze modelul. In acelasi timp, dupa acelasi tipar se pot crea si cercei, care sa se completeze cu inelul. Oferindu-i persoanei iubite un astfel de set, cu siguranta va avea parte de o bucurie enorma, reactia acesteia neputand fi descrisa in cuvinte.

De asemenea, nici colectia SIDE-STONE nu este una care sa nu atraga instantaneu orice privire. In aceasta categorie se incadreaza acele inele care au in alcatuire mai multe pietre, asezate in jurul celei din centru, pe de o parte si pe cealalta a acesteia.

Scopul celor laterale este de a pune in valoare piatra din centru, oferind o stralucire aparte intregului inel. Totodata, se poate opta mentru montarea acestor pietre in moduri diferite, dupa preferinte: in impletituri sau diverse forme geometrice. Modul in care vor arata piesele pretioase in final, ata la alegerea fiecaruia, dar si la maiestria celui care le va confectiona.

In functie de preferinte, piesele pot fi taiate in forme diferite, dand inelului un aspect deosebit si unic.

Impresionanta prin design si perfectiune este si colectia ETERNITY, toate inelele care fac parte din aceasta, fiind caracterizate prin maiestrie si bun gust. Acestea contin diamante negre sau albe, toate taiate la aceeasi dimensiune si aranjate simetric, oferind astfel o estetica frumoasa oricarui model.

Inelele Eternity sunt confectionate fie din aur alb, fie din aur galben, si sunt menite sa ofere o nota de rafinitate si stil oricarei femei care le poarta. Mai multe decat atat, acestea pot deveni oricand din inele de logodna, o verigheta perfecta. In cazul doamnelor, modelele sunt alcatuite dintr-un sir de diamante, iar in cel al domnilor acestea vor fi simple si placute la vedere.

Care sunt factorii de care trebuie sa se tina cont in alegerea inelului de logodna?

Misiunea inelului de logodna este de a-l ajuta pe cel care va propune cererea in casatorie sa primeasca un mare DA. Prin perfectiune si finete, va impresiona orice domnisoara, completand astfel dragostea dintre cei doi.

Din acest motiv, www.e-ring.ro ofera tuturor celor interesati modele unice, frumoase prin simplitate sau prin complexitate. Preturile la care se pot achizitiona acestea sunt corecte, reflectand asadar calitatea necontestabila a bijuteriilor si a pieselor care le alcatuiesc. Indiferent de gusturi, in colectiile speciale oferite de acest site, oricine va gasi mereu bijuteria care sa ii satisfaca orice pretentie.

#modele bijuterii speciale, #bijuterii momente speciale , #Stiri Lifestyle