Beyonce, acuzata de plagierea cantecului "XO", ar putea plati despagubiri de 3 mil. de dolari

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 09:58
1181 citiri
Beyonce, acuzata de plagierea cantecului "XO", ar putea plati despagubiri de 3 mil. de dolari
Foto: maquinadelaire.com

Cantareata americana Beyonce este acuzata de un artist ca ar fi copiat cantecul "XO" dupa o melodie compusa de acesta si ii sunt cerute despagubiri de cel putin trei milioane de dolari.

Ahmad Javon Lane, care canta pe post de backing vocal, afirma ca a scris un cantec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi unui cantaret care face parte din trupa care o acompaniaza vocal pe Beyonce, potrivit tmz.com, transmis de Mediafax.

Javon Lane a depus o plangere in instanta in care o acuza pe Beyonce ca a copiat melodia lui in cantecul lansat de vedeta pop, intitulat "XO". Totodata, barbatul ii cere cantaretei despagubiri de cel putin trei milioane de dolari.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Din 2008, este casatorita cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanti producatori din industria muzicii hip-hop, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Beyonce acuzata plagiat cantec, #Beyonce despagubiri plagiat cantec , #Stiri Lifestyle