Bebelusul regal britanic va avea sase nasi de botez

Vineri, 30 August 2013, ora 16:28
1828 citiri
Bebelusul regal britanic va avea sase nasi de botez

Printul George de Cambridge, primul copil al printului William si al sotiei sale, ducesa Catherine, va avea sase nasi de botez.

Conform contactmusic.com, Guy Pelly, un bun prieten al printului William si cel care i-a organizat acestuia petrecerea burlacilor, va fi unul dintre nasii fiului sau, printul George.

Conform traditiilor regale britanice, printul George, nascut pe 22 iulie, va avea sase nasi de botez.

Printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, vrea sa il onoreze in acest fel pe bunul sau prieten Guy Pelly. Fost proprietar al unui club de noapte, Guy Pelly, in varsta de 31 de ani, se confrunta in prezent cu o acuzatie de conducere sub influenta alcoolului, la care a pledat insa nevinovat.

Astfel, desemnarea lui Guy in postura de nas al bebelusului regal britanic poate starni controverse, insa el este cunoscut ca fiind prieten apropiat si confident, de multi ani, atat al printului William, cat si al fratelui sau, Harry.

Pe de alta parte, este de asteptat ca si printul Harry si Pippa, sora ducesei Catherine, sa fie nasi ai bebelusului regal britanic.

Printre potentialii nasi de botez ai printului George s-ar putea numara si James Meade, fiul unui fost calaret britanic medaliat olimpic cu aur, Thomas Van Straubenzee, unul dintre cei mai buni prieteni ai printului William, dar si Alicia Fox-Pitt, prietena a ducesei Catherine.

Botezul printului George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va avea loc in aceasta toamna.

#botez print George Cambridge, #botez fiu print William, #fiu ducesa Cambridge , #Stiri Lifestyle