Barbra Streisand l-a devansat pe Chris Brown in Top Billboard 200 VIDEO

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 13:13
1273 citiri
Barbra Streisand l-a devansat pe Chris Brown in Top Billboard 200 VIDEO
Foto: (c) Barbra Streisand/Facebook

Celebra actrita si cantareata Barbra Streisand a demonstrat ca muzica pop-rock veche nu a pierdut terenul in fata muzicii moderne, noul sau album de duete, "Partners" reusind sa se impuna pe primul loc in topul Billboard 200 inca de la lansare, devansand LP-ul "X" lansat de rapper-ul Chris Brown.

Noul album al Barbrei Streisand cuprinde printre altele duete cu Stevie Wonder, Billy Joel si Elvis Presley si este al zecelea album "number 1" al solistei, compozitoarei, actritei si regizoarei in varsta de 72 de ani, castigatoare a doua premii Oscar si a opt premii Grammy, informeaza Agerpres.

Chris Brown ocupa pozitia secunda in acest top cu noul sau album "X". Rapper-ul american in varsta de 25 de ani este pe cat de celebru pe atat de controversat, mai ales dupa episodul bataii administrate in 2009 prietenei sale de atunci, Rihanna, episod urmat de numeroase alte incidente si probleme cu legea. Noul sau album contine 17 piese, dintre care 9 interpretate alaturi de alte vedete, printre care Rick Ross si Lil Wayne.

Pe locul trei in Top 200 se afla starul country Tim McGraw cu albumul "Sundown Heaven Town", LP care a intrat in top direct pe locul trei.

Album cu inregistrari din concert al cantaretului country George Strait, "The Cowboy Rides Away: Live From AT&T Stadium" a patruns in top direct pe locul patru, iar pozitia a cincea este ocupata tot de un "new entry", LP-ul "Bulletproof Picasso" al formatiei de rock alternativ Train.

Topul Billboard 200 este alcatuit din cele mai vandute albume din toate genurile muzicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barbra Streisand Top Billboard 200, #Top Billboard 200 , #Stiri Lifestyle