Avantajele palariei si cateva sfaturi pentru barbati

Vineri, 18 Iunie 2021, ora 13:07
580 citiri
Avantajele palariei si cateva sfaturi pentru barbati
palarii barbatesti FOTO: Pami.ro

Palariile dau o nota de clasa, rafinament si personalitate, oferind un accent interesant si unic pentru orice tinuta. Ele sunt atat de functionale si elegante incat, alese bine, iti poti pune rapid semnatura propriului stil si iti pot accentua latura carismatica.

Nu trebuie sa fii un cowboy sau un antrenor ca sa porti o palarie. Zilnic, milioane de barbati apeleaza la palarii pentru a-si accesoriza o tinuta sau pentru a obtine unul sau mai multe dintre avantajele acestora. Iata asadar care sunt avantajele unor palarii barbati si de ce sa-ti adaugi si tu cateva la colectie.

Versatilitatea

Palariile pentru barbati sunt asemeni celor de femei, adica exista intr-o gama extrem de variata de culori si modele, pentru fiecare sezon in parte. Astfel, poti purta o palarie nu doar pentru modul in care aceasta accesorizeaza si schimba o tinuta, cat si pentru functionalitatea pe care o confera palaria. De exemplu, unul dintre cele mai mari beneficii ale palariilor este faptul ca ele te feresc de incidenta razelor UV si UVBA, ceea ce inseamna ca reduci posibilitatea aparitiei unor probleme de sanatate ce tin de acest aspect.

Totodata, palariile iti pot pastra caldura in zona capului, mai ales daca ne referim la genul acela de palarii destinate sezonului rece, care au capacitatea de a filtra temperaturile negative ce iti pot afecta corpul si starea de sanatate.

Pretul

Palariile de altfel sunt un accesoriu foarte accesibil. Iar daca vei avea intentia de a-ti achizitiona modele pe alese, pentru diferite ocazii sau sezoane, vei observa totodata ca Pami.ro ofera palarii pentru dama si barbati la preturi foarte accesibile.

Mascheaza o serie de imperfectiuni

Foarte multi barbati se confrunta in zilele noastre si cu problema caderii parului, unii mai grav de cat altii. Astfel, purtand o palarie, poti masca acest aspect negativ si sa obtii o infatisare care te avantajeaza intru totul si care distrage atentia de la toate aceste lucruri care pot fi o schimbare pentru moralul tau.

Protectie

Multe palarii nu doar ca-ti ofera protectie in timpul sezonului cald sau rece, insa exista si palarii ideale, concepute in mod special pentru atunci cand practici o serie de lucruri obisnuite sau atunci cand pleci in calatorii. Ele pot avea un sistem de filtrare impotriva unor vapori sau chiar si impotriva insectelor.

Care este modelul de palarie care te avantajeaza?

Exista foarte multe modele de palarii barbatesti, asa ca trebuie sa stii cum sa le alegi pe cele care ti se potrivesc. De exemplu, o palarie cu borurile mari nu te va avantaja daca esti mic de statura si nici daca ai umerii ingusti. In acest caz ar trebui sa eviti palariile Homburg. Mai degraba, mizeaza pe o palarie Borsalino, un must-have pentru stilul vestimentar italienesc.

In ceea ce priveste asortarea palariilor barbatesti, versatilitatea lor este remarcabila. Poarta o palarie fedora alaturi de un costum elegant si de un pardesiu si vei arata precum un adevarat gentleman al timpurilor trecute. La fel de bine, o astfel de palarie poate fi purtata si cu o pereche de jeansi inchisi la culoare, in combinatii vestimentare smart-casual.

O palarie barbateasca poate fi purtata atat in tinute elegante, cat si in outfiturile de strada. Fara indoiala, acesta este un accesoriu indispensabil pentru o zi la plaja sau pentru un look potrivit unei petreceri pe yacht. Alege modelul potrivit stilului tau dar si ocaziei si vei arata de milioane purtand o palarie!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#palarii, #palarii barbati , #Stiri Lifestyle