Articole de sezon care să nu-ți lipsească! Profită de reduceri pentru a te bucura de vară

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 16:37
1517 citiri
Articole de sezon care să nu-ți lipsească! Profită de reduceri pentru a te bucura de vară
reduceri vara FOTO: freepik.com

Vara este sezonul distracției, al timpului petrecut în aer liber, dar și al caniculei și dorinței de a merge la plajă sau la piscină. Iar pentru a avea parte de o vară cu adevărat incendiară și distractivă trebuie să te pregătești cum se cuvine.

Pentru că bugetele sunt, de cele mai multe ori, limitate este important să nu renunți la visurile tale și să te îndrepți spre reducerile verii. Astfel, cu ajutorul reducerilor de sezon, vei putea achiziționa tot ceea ce ai nevoie pentru o vară incendiară.

Răcorește-te cu ajutorul unui ventilator

Nu ai aer condiționat? Un ventilator este mult mai ieftin și mai ușor de utilizat de oricine. Poți alege unul de cameră, dacă dorești să-l folosești acasă, în zilele caniculare. Sau poți alege un mini ventilator portabil pe care-l poți lua cu tine oriunde mergi.

Mini ventilatorul te va ajuta să faci mai ușor față zilelor caniculare, indiferent că îl folosești la locul de muncă, pe stradă sau în vacantă. De fapt, este atât de ușor de transportat încât îl poți ține în geantă mereu și îl poți folosi oricând ai nevoie. De asemenea, este ideal și pentru zilele de vacanță petrecute la plajă sau pentru vacanțele cu cortul.

Prin urmare, un ventilator, indiferent de tipul acestuia, este indispensabil în zilele de vară.

Protejează-te de țânțari

Țânțarii sunt insectele cele mai nesuferite în sezonul cald, deoarece îți strică orice chef de distracție. Din fericire însă, ciupiturile de țânțari pot fi prevenite oriunde ai merge.

Acasă, dacă nu ai plase de țânțari la geamuri, poate fi greu, dacă nu chiar imposibil, să dormi. Nu doar că aceste insecte fac un zgomot insuportabil, dar ciupesc, provocând iritații grave ale pielii. Prin urmare, o plasă de țânțari autoadezivă poate fi soluția perfectă pentru a te bucura de nopți liniștite pe timp de vară.

Cât despre serile petrecute în aer liber, la terasă, în parc sau chiar în grădină, de mare folosi sunt cremele, loțiunile sau spray-urile anti-țânțari. Acestea sunt fabricate din plante care țin țânțarii la distanță de tine, iar tu te vei putea bucura de seri liniștite.

Scaune de plajă și/sau șezlonguri

Mergi la plajă, dar ai un buget limitat și nu îți permiți închirierea unui șezlong? Atunci poți cumpăra unul sau poți cumpăra un scaun de plasă. Acestea sunt forte ușor de cărat, fiind portabile și deloc grele. Prin urmare este o alternativă ieftină și eficientă de a te bucura de plajă așa cum se cuvine.

Scaunele de plajă și șezlongurile sunt însă, deosebit de utile și pentru cei care stau la curte și vor să se bucure de soare și de un bronz frumos la final de săptămână.

Indiferent cum le utilizezi, acestea sunt pliabile și nu ocupă mult spațiu în zilele de iarnă când trebuie să le depozitezi în casă.

Alte produse care să nu-ți lipsească vara

Printre produse vară care nu trebuie să-ți lipsească se numără și o geantă de plajă, care poate fi folosită inclusiv în oraș, o geantă frigorifică pentru zilele de plajă sau cele în care mergi la un picnic, o minge de plajă pentru copii, o piscină gonflabilă pentru copii (cei mici adoră să se bălăcească), colac, și alte accesorii utile pentru plajă, în funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Prin urmare profită de reduceri articole de varași bucură-te de sezonul cald așa cum se cuvine.

#vara, #plaja, #pregatire plaja, #curte, #recuceri, #articole reduceri , #Stiri Lifestyle