Armin van Buuren a facut show la Untold: Si-a prelungit concertul cu patru ore si a stat pe scena pana la rasarit

Duminica, 07 August 2016, ora 10:47
1119 citiri
Armin van Buuren a facut show la Untold: Si-a prelungit concertul cu patru ore si a stat pe scena pana la rasarit
Foto: Facebook/Untold

DJ-ul olandez Armin van Buuren a oferit o reprezentatie memorabila miilor de participanti la cea de-a treia seara a Festivalului Untold: artistul si-a prelungit cu aproape patru ore concertul, care s-a incheiat la rasaritul soarelui cu un foc de artificii si in aplauzele necontenite ale fanilor, desi masinile il asteptau inca de la ora 4 sa-l duca la hotel.

La finalul spectacolului, el s-a infasurat in steagul tricolor, iar pe ecranele scenei a aparut mesajul "I embrace Romania".

Armin van Buuren s-a aflat pentru a doua oara consecutiv la Festivalul Untold de la Cluj, show-ul sau fiind de departe cel mai asteptat artist al evenimentului.

El a inceput spectacolul cu intarziere, in conditiile in care se intorcea de la un concert sustinut la Helsinki. Dupa ce la prima sa vizita la Untold, DJ-ul, clasat pe locul al patrulea in topul mondial al muzicii electronice, si-a prelungit cu aproape doua ore reprezentatia, sambata seara el a lansat o provocare miilor de fani aflati pe Cluj ...citeste mai departe despre "Armin van Buuren a facut show la Untold: Si-a prelungit concertul cu patru ore si a stat pe scena pana la rasarit" pe Ziare.com

#fetsival Untold Armin van Buuren , #Stiri Lifestyle